Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ξάνθη προς μεγάλους: «Μας πνίγετε όπως ο Σόιμπλε. Ιδού η αντιπρότασή μας»

Πρακτικές αντίστοιχες με αυτές του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατηγορεί τους τέσσερις «μεγάλους» πως εφαρμόζουν η Ξάνθη οδηγώντας τους «μικρομεσαίους» σε οικονομική εξαθλίωση μετά την άρνηση να καταμεριστεί ισομερώς το 40% των τηλεοπτικών εσόδων.

Μέσω ολοσέλιδης καταχώρησης στον αθλητικό Τύπο, ο Χρήστος Πανόπουλος (που δεν την υπογράφει αλλά είναι σαφές πως πρόκειται για το δικό του ξεχωριστό…
ύφος) καταθέτει αντιπρόταση για ένα πιο δίκαιο και ισότιμο πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων προτείνει στους «μεγάλους» να καλύπτουν το 80% των εξόδων του συνεταιρισμού, να καταβάλουν ποσά ανάλογα με την ευρωπαϊκή τους πορεία στη λίγκα, αλλά παράλληλα να πληρώσουν το παρακρατηθέν ποσό από τη Nova λόγω ρητρών (2,8 εκατ. ευρώ) και αυτά τα χρήματα να τους επιστραφούν εφόσον υπάρξει επικράτηση στη νομική διαμάχη με το συνδρομητικό. Οι προτάσεις αυτές θα κατατεθούν στο ΔΣ της Πέμπτης ή και στην επόμενη Γενική Συνέλευση αν χρειαστεί.

Αναλυτικά η καταχώρηση:

inner
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.