Συρία: “Κοιμάμαι κανονικά” απάντησε γελώντας ο Άσαντ για τα νεκρά παιδιά!

Προκλητικός για μια ακόμη φορά ο Μπασάρ Αλ-Άσαντ που δήλωσε ότι κοιμάται... μια χαρά, όταν ρωτήθηκε για τα αμέτρητα παιδιά που σκοτώνονται κάθε μέρα στη Συρία.
Ο Άσαντ μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι οι θάνατοι των εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων είναι αποκλειστική ευθύνη των τρομοκρατών και ότι στον πόλεμο πάντα υπάρχουν αθώα θύματα.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εφημερίδα Sunday Times, ο Άσαντ ρωτήθηκε αν κοιμάται τη νύχτα με όλα τα παιδιά που σκοτώνονται στο Χαλέπι άλλα και σε άλλα μέρη της Συρίας.
Αυτός σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να γέλασε και απάντησε: "Ξέρω το νόημα αυτής της ερώτησης. Κοιμάμαι κανονικά, κοιμάμαι, δουλεύω, τρώω κανονικά και γυμνάζομαι.. "

Ο Άσαντ σε ένα ρεσιτάλ αδιαφορίας ανασήκωσε τους ώμους όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει για όλο το αιματοκύλισμα. “Είναι υπαιτιότητα των τρομοκρατών και μιλάμε για πόλεμο και όχι για φιλανθρωπία. Στον πόλεμο πάντα σκοτώνονται ή τραυματίζονται αθώοι. Τι κάνεις; Κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Οι τρομοκράτες εξακολουθούν να είναι στο Χαλέπι και χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες”

Και πρόσθεσε «Δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι και να λέμε: “Μην καταστρέφετε την πόλη”. Πιο σημαντικοί από την πόλη είναι οι άνθρωποι, επομένως πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για αυτούς».
Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Άσαντ είχε ανερυθρίαστα υποστηρίξει ότι η φωτογραφία του 5χρονου αιματοβαμμένου αγοριού σε ασθενοφόρο μετά από μία αεροπορική επιδρομή, που συγκλόνισε τον κόσμο, ήταν πλαστή....



πηγή: independent