Η Άρσεναλ "τσεκάρει" παίκτη του Ολυμπιακού!

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος. Σύμφωνα με τη "Sun", οι "κανονιέριδες" τσέκαραν τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού στο ματς Ουαλία - Ελλάδα.
Ο 18χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, οι οποίες δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να κινηθούν στο μέλλον για την απόκτηση του....


"Η Άρσεναλ έστειλε σκάουτς να παρακολουθήσουν τον έφηβο αμυντικό, στην αναμέτρηση των Νέων της Ελλάδας με την Ουαλία. Ο Ρέτσος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε ηλικία 18 ετών. Χρησιμοποιείται περισσότερο ως αριστερός μπακ μετά τον τραυματισμό του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Ρέξαμ, ήταν αρχηγός της ελληνικής ομάδας σε όλο το 90λεπτο.

Ο Νάτσο Μονρεάλ είναι η πρώτη λύση για την Άρσεναλ στη θέση του αριστερού μπακ, αλλά η έλλειψη ρυθμού είναι ένα ζήτημα και από τη στιγμή που είναι 30 χρονών, ο Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να μην τον σκεφτεί μακροπρόθεσμα. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, ο Κίεραν Γκιμπς δεν θα έχει ανταγωνισμό αν φύγει ο Μονρεάλ. Ο Ρέτσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023 (σ.σ. έως το 2021 έχει υπογράψει) και δεν είναι ο μόνος νεαρός με τον οποίο έχει συνδεθεί η Άρσεναλ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας.