Βάζει πωλητήριο σε Κλάους ο ΠΑΟΚ!

Στο… σφυρί ο Στέφανος Αθανασιάδης. 

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έδωσε το «ΟΚ» για να μπει πωλητήριο στον 28χρονο επιθετικό που έχει κάνει λίγες καλές εμφανίσεις στη φετινή σεζόν (κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν τροφοδοτείται κατάλληλα), όπως αναφέρεται στη «Metrosport»....


Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εκτός του ότι δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο βασικός επιθετικός του «δικεφάλου του Βορρά», δείχνει και ενοχλημένος από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του διεθνή επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει, ως γνωστόν, μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και ο Αθανασιάδης έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ σε 13 ματς στη φετινή σεζόν. Δεν έχει… σπάσει ακόμη το ρόδι στη Super League, έχοντας αγωνιστεί σε επτά ματς (σε 499 λεπτά συνολικά) και τα τέρματα που έχει σημειώσει είναι όλα στην Ευρώπη. Τα δύο στο Europa League και το άλλο στα προκριματικά του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε αναφερθεί πρόσφατα στον Αθανασιάδη στο ΔΣ του συλλόγου και είχε κάνει λόγο για στρατηγικό λάθος.

«Τότε όταν θα μπορούσαμε να πουλήσουμε τον Αθανασιάδη, εγώ έλεγα ότι δεν μπορώ να τον πουλήσω γιατί μου αρέσει. Κι αυτό είναι ένα στρατηγικό λάθος. Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ σαν οπαδός και ακόμα αφότου έγινα βασικός μέτοχος του ΠΑΟΚ παραμένω οπαδός και αυτό δεν είναι σωστό. Είναι ένα λάθος που αντιλαμβάνομαι. Αλλιώς θα συμπεριφερόμουν ως μάνατζερ, αλλά ως φίλαθλος δεν μπορώ. Αν δεν ήμουν οπαδός ίσως δεν θα έφερνα και τον Μπερμπάτοφ. Αλλά και ως μάνατζερ πίστευα ότι αυτός θα φέρει πίσω τα λεφτά του και νομίζω ότι και εμείς βοηθήσαμε για να μη γίνει αυτό. Είναι μαθήματα που παίρνουμε στη ζωή μας», είχε τονίσει ο Ιβάν Σαββίδης.