Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Για “συμβόλαια δολοφονίας διά του τύπου” κατηγορεί δημοσιογράφο του ΔΟΛ ο Παύλος Πολάκης

Ο “δαιμόνιος” κ Παπαχρήστος, δεν είχε χτυπήσει κανένα … “red alert” στο παρελθόν, επί Σαμαρα-Βενιζέλου, όταν για παράδειγμα ο τότε Διοικήτης του ΕΛΠΙΣ με την σύμφωνη γνώμη του τότε υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, μοιράζαν 10 χιλιάρικα το μήνα αποζημίωση στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Δημ Κρανιά και ταυτόχρονα του δίνανε και δεύτερη θέση στις Βρυξέλλες, και του δίνανε και ¨”μπόνους” μερικές δεκάδες χιλιαδες ευρώ ακόμα....
, για μεταφορικά και οικοσκευή στη Βελγική πρωτεύουσα … Την ίδια περίοδο η κρίση χείμαζε και το νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, που δεν είχε χρήματα για γάζες, γάντια και Betadine !!!

Toν γνωστό δημοσιογράφο του Βήματος και εσχάτως και του ΣΚΑΙ Γ Παπαχρήστο ( από τα αγαπημένα παιδιά, παραδοσιακά, της Χαρ Τρικούπη …) καταγγέλλει ο αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή ένα ( ακόμα ) στοχοποιητικό, όπως λέει, δημοσίευμα.

Προς τον “πολλά σοβαρό και με σίγουρες πληροφορίες” δημοσιογράφο του ΨυχαροΜητσοτακικου Βήματος κον Παπαχρηστου ο οποιος εξέδωσε στη στήλη του silver alert υπόψην μου(δες φωτό):
Ο εκσυγχρονιστής και πασοκοαναθρεμμένος ΠΡΩΗΝ Διοικητης μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας (και ο οποιος είχε βάλει λυτούς και δεμένους για να παραμείνει αλλά δεν πέρασε την αξιολόγηση και αποπέμφθηκε ) και ο οποιος σας έδωσε την “πληροφορία”
μάλλον εκπέμπει red alarm για μια “δουλειά” που έκλεισε στο χωρο του νοσοκομείου πριν φύγει (μαζί με ενα πρώην μέλος Δς) και η οποία “μπιζνα “τωρα ειναι υπό πλήρη επανεξέταση και μάλλον ΑΚΥΡΩΣΗ .
Αντιληπτόν κύριε Παπαχρηστου;;;;;;;;;
Υγ δε σουκανα τη χάρη στο παρελθόν να ασχοληθώ με τις μπούρδες που εχεις γράψει για μενα ,αλλα στα συμβόλαια “δολοφονίας δια του τύπου” που εκτελείς εναντιον ανθρώπων που εκτιμώ θα μπαίνεις στη θέση σου ….,
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.