Η εντολή στον Τσίπρα ήταν να βάλει τέρμα στην ανομία και τη διαπλοκή των καναλαρχών και όχι να συσταθεί πάση θυσία ΕΣΡ !!!

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, με αφορμή τα σχέδια εκτροπής που προωθεί το διεφθαρμένο σύστημα με “κινητήριους μοχλούς” ακόμα και “γιαλαντζί” αριστερούς και Δούρειο Ίππο τον Λεβέντη που … “ψηφίζει” Κουτρομάνο για να του βγει … οικουμενική!

Η εντολή που δόθηκε στην κυβέρνηση Τσίπρα ήταν “να τα αλλάξει όλα” στο σάπιο τηλεοπτικό πεδίο, όπου επί 40 χρόνια, είχε κράτος και εξουσία, ένα σύστημα άνομων συναλλαγών....
, πολιτικής και οικονομικής αντιπαροχής, διαπλοκής συμφερόντων και ευκαιριακών συμμαχιών, θαλασσοδανείων και μαύρου πολιτικού χρήματος, με μοναδικό σκοπό τον έλεγχο της ενημέρωσης και τον εκβιασμό προς ίδιον όφελος των καβαλάρηδων των συχνοτήτων… Η εντολή που δόθηκε στον Αλέξη Τσίπρα τόσο στις 25 Ιανουαρίου του 2015, όσο και στις 20 Σεπτεμβρίου ου 2016, ΔΕΝ ήταν η … συγκρότηση του ΕΣΡ. Ενός ΕΣΡ που ούτως ή άλλως με ευθύνη μάλιστα του ίδιου του συστήματος, είχε ουσιαστικά καταργηθεί και μπει σε κλινικό κώμα, από χρόνια, για αυτό άλλωστε και αναγκάσθηκε το ΣτΕ από το 2010 να ζητήσει από την κυβέρνηση να πάρει στα χέρια της την κατάσταση και να κανει την δουλειά ακριβώς που δεν έκανε το διάτρητο από τα συμφέροντα ΕΣΡ.

Και τέλος ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ το 2014, ΔΕΝ υποσχέθηκε σύσταση του ΕΣΡ, υποσχέθηκε να μπει τάξη στην “Τρούμπα” των παράνομων καναλιών όπου οι καναλάρχες λειτουργούν με τους όρους ναυτών του 6ου Στόλου και η επίσημη Πολιτεία και το δήθεν ΕΣΡ σαν “τσατσά”!

Αντζελίνα η Συριζαία