Γνωστός Αθηναίος επιχειρηματίας στο κύκλωμα της μαφίας των διαρρηκτών

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση του κυκλώματος της μαφίας των διαρρηκτών που έκλεβαν σπίτια επωνύμων και έκαναν "μεγάλη ζωή".
Σύμφωνα με αυτά, στο κύκλωμα εμπλέκεται πολύ γνωστός Αθηναίος, bon viveur και επιχχειρηματίας ο οποίος κατηγορείται για κλεπταποδοχή και για άμεση σχέση με το κύκλωμα. Αυτός ήταν πιθανότατα, ο "σαλονάτος" πληροφοριοδότης τους....


Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, η εξάρθρωση τις σπείρας ξεκίνησε όταν μπήκε στο “στόχαστρο” των Αρχών ο πληροφοριοδότης της εγκληματικής οργανώσεις, οποίος “ψάρευε” στα σαλόνια της Αθήνας πληροφορίες για τα σπίτια των επωνύμων στα Βόρεια Προάστια και στην συνέχεια ενημέρωνε τους συνεργάτες του στα Δυτικά Προάστια της Αττικής.

Πρόκειται για τον “σκοτεινό τζέντλεμαν που όπως αποδείχθηκε πια από τις έρευνες, ζούσε σε πολυτελή βίλα, ενώ συχνά χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του την “Ferrari” που κατασχέθηκε από τους Αστυνομικούς, προκειμένου να έχει το κατάλληλο προφίλ για την πρόσβαση του στις καλές γειτονιές της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί, παρά το γεγονός πως λειτούργησαν συντονισμένα και κατάφεραν να πιάσουν στην κυριολεξία στον ύπνο τους περίπου 10 αρχηγούς της εγκληματικής οργανώσης, ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης των κακοποιών κατάφερε την τελευταία στιγμή να διαφύγει την σύλληψη.