Ξαφνικό «τέλος» για την εκπομπή του Αρναούτογλου

Η απόφαση είναι οριστική και ανακοινώθηκε μάλιστα και στους συντελεστές πως η εκπομπή θα ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους. 

Βέβαια για να λέμε την αλήθεια -όπως αυτή αποτυπώνεται στις μετρήσεις τηλεθέασης- η εκπομπή δεν πρόκειται να λείψει σε πολλούς τηλεθεατές, αλλά ούτε άλλωστε και στον παρουσιαστή της, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού ο ίδιος με δηλώσεις του έχει πει ότι είχε ζητήσει από τον ΑΝΤ1 να μην συνεχίσει την εκπομπή κι αυτή τη σεζόν. Αν λοιπόν την…
απαξίωνε ο ίδιος ο παρουσιαστής πώς δικαιολογημένα να μην την απαξιώσουν κι οι τηλεθεατές;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι τέλος του μήνα η εκπομπή «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές. Βέβαια για να λέμε τα πράγματα ως έχουν «η «Μαμά» δεν ήταν να βγει τη φετινή σεζόν. Όταν όμως βρέθηκε χορηγός που ήθελε… άγνωστο γιατί, να τα δώσει στη συγκεκριμένη εκπομπή, πείστηκε ο ΑΝΤ1 και έπεισαν και τον Αρναούτογλου που μάλλον δεν πετούσε τη σκούφια του να συνεχίσει την εκπομπή αφού ήθελε να κάνει κάτι άλλο, όπως το «Deal», που τελικά το πήρε ο ALPHA. Έτσι βγήκε στον αέρα και φέτος αλλά χωρίς να καταφέρνει να «ψήνει» τους τηλεθεατές. Αποφασίστηκε λοιπόν να αφήσουν τη «Μαμά» στον αέρα έως τις γιορτές και λίγο πριν από τα Χριστούγεννα να ρίξει τίτλους τέλους. Η πορεία της όμως στους πίνακες τηλεθέασης σε συνδυασμό με τη… μουρμούρα (όπως λέγεται από κάποιους) του Αρναούτογλου έκαναν τα στελέχη του ΑΝΤ1 να αποφασίσουν το ξαφνικό και πρόωρο τέλος της εκπομπής.

Έτσι λοιπόν τέλος της βδομάδας η «Μαμά» θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα και θα παραμείνει στον αέρα έως το τέλος Νοεμβρίου… για να μπει πιο ευχάριστα ο Δεκέμβριος για τους τηλεθεατές. Έτσι λοιπόν ο παρουσιαστής θα συνεχίσει μόνο με το «2Night Show» του, εκτός κι αν βρεθεί κάποιο άλλο project για να τον βάλουν και στην απογευματινή ζώνη. Με δεδομένο όμως ότι στην απογευματινή ζώνη θα «μετακομίσει» το «Lucky Room» με τον Γιώργο Λιάγκα που μετά τις γιορτές θα προβάλλεται καθημερινά, μάλλον δύσκολο να βρεθεί κάτι για τον Αρναούτογλου ώστε να ξαναγυρίσει σε καθημερινή βάση στο τηλεοπτικό τοπίο...! Όπως φαίνεται λοιπόν θα βγάλει τη σεζόν μόνο με τη βραδινή εκπομπή και τις… ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του!