ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι λόγοι που έφεραν την «έκρηξη» Ίβιτς κατά Τζαβέλλα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ώρες από τις «βόμβες» του Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό του Γιώργου Τζαβέλλα στην Κ-20 του συλλόγου, τα σενάρια και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν σχετικά με τους λόγους που ανάγκασαν τον Σέρβο τεχνικό να «τελειώσει» τον διεθνή αμυντικό....
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν έντονα δυσαρεστημένος με τη στάση του παίκτη λίγες μέρες πριν από το ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα, καθώς φέρεται να μιλούσε απαξιωτικά για τις πιθανότητες του «Δικεφάλου» να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στη Φλωρεντία. Στον Ίβιτς και τον Μίχελ μεταφέρθηκε ότι ο Τζαβέλλας έλεγε στα αποδυτήρια ότι ο ΠΑΟΚ θα έφευγε με βαρύ σκορ από την Ιταλία. Παρεμπιπτόντως ο Τζαβέλλας έμεινε την τελευταία στιγμή στη Θεσσαλονίκη και δεν ταξίδεψε στη Φλωρεντία λόγω ίωσης...

Επίσης στενός συνεργάτης του Ίβιτς μετέφερε στον προπονητή του ΠΑΟΚ ότι ο Τζαβέλλας μιλούσε με υποτιμητικό τρόπο τόσο για τον ίδιο τον Ίβιτς όσο και για τον Λιούμπος Μίχελ, τονίζοντας ότι εκείνος είχε άμεση πρόσβαση στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης Σαββίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ίβιτς φρόντισε στη χθεσινή του ομιλία ενώπιον όλης της ομάδας και ενώπιον του Τζαβέλλα να καταθέσει αυτά τα δύο περιστατικά, αιτιολογώντας την απόφαση του να διώξει τον διεθνή αμυντικό από την πρώτη ομάδα.

Η οργή του Ίβιτς ήταν ακόμα μεγαλύτερη γιατί όπως ανέφερε στην ομιλία του ήταν εκείνος που είχε συναινέσει στην πρόσφατη ανανέωση συμβολαίου του Τζαβέλλα, δείχνοντας του έτσι την εμπιστοσύνη του. Ωστόσο ένιωσε ότι ο παίκτης τις τελευταίες εβδομάδες πρόδωσε αυτή την εμπιστοσύνη και τον εξέθεσε και με την απόδοσή του.

Τα σχόλια αμφισβήτησης της ομάδας και απαξίωσης των Μίχελ και Ίβιτς που φέρεται να έκανε ο Τζαβέλλας ήρθαν σε γνώση τους και από τότε ήταν απλά θέμα χρόνου και συγκυριών να επέλθει η οριστική ρήξη.

Η ήττα από τον Ατρόμητο και όπως αυτή προέκυψε, έτρεξε τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο και έτσι ο Βλάνταν Ίβιτς εξήγησε και στους παίκτες και στον ίδιο τον Τζαβέλλα τους «πειθαρχικούς λόγους» που τον ανάγκασαν να τον υποβιβάσει στην Κ-20 του συλλόγου.

sport-fm.gr