Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Ποια επιδόματα "θυσιάζονται", ποια γλιτώνουν

Θυσιάζονται προνοιακά επιδόματα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Την απόφαση πήραν οι αρμόδιοι υπουργοί, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Θεανώ Φωτίου και Γιώργος Χουλιαράκης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών....

Η ανάγκη να βρεθούν 400 εκατομμύρια ευρώ που λείπουν από τον προϋπολογισμό για τη χρηματοδότηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και η υποχρέωση να περικοπούν προνοιακά επιδόματα για τη χρηματοδότησή του, οδήγησε στην απόφαση να πέσει "μαχαίρι" σε προνοιακά επιδόματα, τα οποία χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες και αναλόγως θα περικοπούν.

Στην πρώτη κατηγορία υπάγονται τα επιδόματα τα οποία καλύπτονται πλήρως από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και θα περικοπούν.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.