Η θεοποίηση της ανασύστασης ενός αντιδραστικού ΕΣΡ......

Μετά το ναυάγιο του νόμου Παππά για τα κανάλια η κυβέρνηση προσπαθεί να σώσει τα επικοινωνιανά πρόσχηματα δείχνοντας αταλάντευτη θέληση να μπει μία τάξη, μία οποιαδήποτε όμως τάξη, στο τηλεοπτικό πεδίο.

Έτσι επιστρέφει στο ΕΣΡ που για να συσταθεί απαιτεί τουλάχιστον την συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως το νέο πεδίο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης ενόψει της νέας αξιολόγησης και ενώ το τέταρτο μνημόνιο.... γίνεται θέμα συζήτησης. Η κυβέρνηση Τσίπρα βρήκε νέο παιχνιδάκι για τους οπαδούς της, ενώ η Νέα Δημοκρατία είναι σαφές ότι δεν επιθυμεί να αλλάξει και τίποτα από το στάτους των παλιών καναλαρχών,στάτους που ο Τσίπρας θέλει να αλλάξει με προσθήκες πρεζεμπόρων και ρώσων μαφιόζων.

Αλήθεια ένα ΕΣΡ που θα ελέγχεται από μνημονιακή συμπολίτευση και αντιπολίτευση και από τις ίδιες νοοτροπίες του παρελθόντος τι θα προσφέρει;;

Δηλαδή το Το ΕΣΡ είναι το αναγκαίο βήμα για τον σοσιαλισμό και για αυτό οι επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ τρέχουν να ξεπουλήσουν τα πάντα για να το φτιάξουν;;

Να ξαανφτιάξουμε ένα ΕΣΡ με ολίγον συριζα, νδ, πασοκ που θα ρίχνει πάλι πρόστιμα όταν θα δείχνει gay να φιλιούνται;; 

Να μην ξεχάσουμε να ξαναφτιάξουμε ένα μνημονιακό ΕΣΡ (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) που θα τιμωρεί όσα κανάλια προβάλλουν αυτοκτονίες λόγω μνημονίων!


anemosantistasis