Πρετεντέρης στο Action FM: “Για σφαλιάρες ο Μουλόπουλος – Αλητεία και φασισμός από το ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος μου”

Για το προσωπικό του δράμα μίλησε στον ACTION FM 104,6 και τον Γιώργο Κουβαρά ο Γιάννης Πρετεντέρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος του συστήματος (Mega-ΔΟΛ) με τον γνωστό ακραίο (τον λες και χουλιγκανικό) λόγο του θεωρεί το γεγονός ότι δεν πήγαιναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή “Ανατροπή” (από τις μακροβιότερες στην τηλεόραση του MEGA παρά τα συνήθως μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, τυχαίο…;)
“μία αλητεία με ένα πασπάλισμα φασισμού από πάνω”.

Έζησε λοιπόν το φασισμό στο πετσί του ο Γιάννης ο Πρετεντέρης με τις μεταξωτές γραβάτες αλλά όπως αποφαίνεται μεγαλόψυχα “όλοι κρινόμαστε και κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Όλα θα κριθούν ένα βράδυ Κυριακή στις εκλογές. Η πολιτική τους θα κριθεί”, ενώ μας απειλεί κιόλας ότι “εγώ το βράδυ των εκλογών θα είμαι δημοσιογράφος και θα είμαι και στην τηλεόραση. Δεν θα είμαι στην πολιτική. Σίγουρα. Το 2019 δεν θα γίνουν εκλογές. Θα γίνουν νωρίτερα”.

Και συνέχισε τους χρησμούς ο Γιαννάκης, όπως συνηθίζει να τον φωνάζει το αφεντικό του, ο Σταύρος Ψυχάρης. Αφού μας ενημέρωσε ότι “αυτό που κάνει ο Κυριάκος είναι πολύ έξυπνο, ότι δηλαδή έχει ένα λόγο ειλικρινή και μιλάει για συμφωνία αλήθειας με την κοινωνία. Δεν είναι μία λαϊκίστικη καταγγελτική αντιπολίτευση, ως είθισται“, προειδοποίησε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει πολύ. Το ρεύμα που θα επικρατήσει θα είναι ένα πνεύμα ριζικής απόρριψης της κυβέρνησης. Η επιτυχία του Μητσοτάκη αν έρθει ακόμα και με 42% θα είναι επιτυχία μίας μέρας. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολη η συνέχεια. Η ψήφος θα είναι ψήφος καταγγελίας και αντίδρασης απέναντι στην κυβέρνηση”.

Και για το ΕΣΡ μίλησε ο Γιάννης ο Πρετεντέρης, εξάλλου είναι και πάρα πολύ έμπειρος στα τηλεοπτικά, τόσα χρόνια στασίδι στα τρομολαγνικά δελτία του ΜΕΓΚΑλου καναλιού με την Όλγα και η “Ανατροπή” των χαμηλών πτήσεων κάτι του έμαθαν.

Είπε λοιπόν, ότι “η Φώφη στήριξε για το ΕΣΡ γιατί ήξερε ότι δε θα γίνει. Κάποιος εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη τους έχει πει να βρίσκονται εκτός γραμμής με τη ΝΔ, δηλαδή να μην έχει το ΠΑΣΟΚ ίδια στάση. Για να μην έχουν μία υποτιθέμενη ταύτιση με τη ΝΔ. Ανοησίες των συμβούλων. Δε μπορούν εκεί πέρα να είναι κομματικά πρόσωπα όπως τον Μουλόπουλου ας πούμε. Τύποι δηλαδή που είναι για σφαλιάρες“.

“Καταγγέλλει” επίσης ότι η κυβέρνηση πήγε “να ελέγξει την ενημέρωση” με το νόμο για τις άδειες, έχασε και τώρα κανει “προσχηματικά παιχνιδάκια”, ενώ έχει πει λέει στο Μητσοτάκη “να απονέμει ένα μετάλλιο στον Νίκο Παππά γιατί κάθε μέρα τους κάνει μία χάρη, να τον καλεί η ΝΔ και να του δίνει ένα μετάλλιο”. Είναι και χιουμορίστας ο Γιαννάκης…

Εξάλλου, η δημοσιογραφική μύτη του Γιάννη του Πρετεντέρη “μυρίζεται” “διάθεση της κυβέρνησης να ελέγξουν το ΕΣΡ. Λίγο να ξέρεις τα πρόσωπα κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια. Δεν είναι ανεξάρτητοι. Το ΕΣΡ μέχρι πρότινος έκοβε πρόστιμα, πρώτη φορά θα τρέξει διαγωνισμό”.

Εξομολογήθηκε, ακόμα, ότι δεν ξέρει τι θα γίνει με το MEGA που πάντως μας είπε ότι δεν είχε οικονομικά προβλήματα (κάτι δάνεια κάτι δεκάδων εκατομμυρίων και μία ΑΜΚ που ποτέ δεν έγινε μάλλον αφορούν άλλο κανάλι…) αλλά έχει προβλήματα γιατί “ενεπλάκη σε σύγκρουση κυβέρνησης μετόχων και τραπεζών”, αλλά εκείνος αρνείται να μάθει τι θα γίνει γιατί στεναχωριέται με αυτή την ιστορία, αλλά δεν του έχει λείψει το δελτίο γιατί έχει προσαρμόσει λέει τη ζωή του… αυτοί οι άτιμοι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού μάλλον δεν έχουν προσαρμόσει τη ζωή τους ακόμα….

Πηγή:iefimerida.gr