Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Μοιράζει λεφτά η κυβέρνηση! 300 εκατομμύρια το μέρισμα

Η υπερφορολόγηση και οι τεράστιες περικοπές που υπήρξαν έφεραν μεγαλύτερο πλεόνασμα από το αναμενόμενο και έτσι η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιστρέψει μέρος των χρημάτων πίσω, όχι σε όλους, αλλά σε εκείνους που πλήττει περισσότερο η κρίση.
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης αφορά σε ένα ποσό της τάξης των 300 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς το μνημόνιο δεν επιτρέπει ποσοστό επιστροφής των πλεονασμάτων άνω του 30%....


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό θα δοθεί εφάπαξ και θα μοιραστεί στις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες.
Το πλήθος των δικαιούχων μένει να ανακοινωθεί. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν θα περιοριστούν μόνο στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, δεν θα είναι μόνο 250.000 άτομα δηλαδή, αλλά πολλαπλάσιοι.
Το ποσό που θα λάβει κάθε δικαιούχος επίσης δεν έχει υπολογιστεί, θα καθοριστεί από τον αριθμό των δικαιούχων.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.