Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

24ωρα για τον ανασχηματισμό, με “νέο ρόλο” σε πρόσωπο-κλειδί και είσοδο-έκπληξη “υπεράνω υποψίας” !!!

Νέα (και σε ηλικία) πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από δυναμικό προφίλ και καθαρή αριστερή οπτική στα πράγματα, η ανάθεση ενός νέου κρίσιμου στοιχήματος σε πρόσωπο που “τρέχει” τις “επικίνδυνες αποστολές” …
αλλά και η είσοδος έκπληξη ενός προσώπου “υπεράνω (δημοσιογραφικής) υποψίας”, συνθέτουν το παζλ του πολυθρυλούμενου ανασχηματισμού, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι θέμα κάποιων 24ωρων … Μάλιστα πιθανόν να προηγηθεί και άλλων σημαντικών θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο ανασχηματισμός θα είναι δομικός, το κυβερνητικό σχήμα ευέλικτο με πολλές καραμπόλες αλλά και αλλαγές σε υπουργεία !

ΥΓ: Τα πάντα … εν καιρώ. Και η επαλήθευση του ρεπορτάζ για τον χρόνο του ανασχηματισμού. Scripta …

Frank & Claire Underwood
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.