Η ταινία Warcraft κυκλοφορεί σε DVD

Η ταινία Warcraft θα είναι διαθέσιμη σε DVD από τις 27 Σεπτεμβρίου και ενώ έχει γίνει καιρό γνωστό από το Amazon, η είδηση είναι ότι επιλέγοντας να αγοράσετε τη retail έκδοση, θα αποκτήσετε και ένα τρίο ψηφιακών κλειδιών για καλούδια στο Hearthstone, Heroes of the Storm και WoW:....


566526
Από τη Legendary and Universal Pictures Home Entertainment, η ταινία WARCRAFT ετοιμάζεται να εισβάλει και στα σπίτια σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας μαζί της ψηφιακά extras, εμπνευσμένα από την κινηματογραφική έκδοση, προσφορά από την Blizzard Entertainment έτοιμα για μάχη! Εάν επιλέξετε την κανονική έκδοση Warcraft σε Blu-ray Disc και DVD, θα βρείτε τα ψηφιακά κλειδιά, που ξεκλειδώνουν τα ακόλουθα πρόσθετα για τα τρία παιχνίδια της Blizzard:
  • Αποκτήστε τον ήρωα Medivh στο Hearthstone – Ενδυναμώστε το αγαπημένο σας Mage deck, με το θεματοφύλακα της Tirisfal.
  • Συμπληρώστε τον ήρωα Gul’dan στο Heroes of the Storm – Βροχή από φωτιά γεμάτη fel στο Nexus, με αυτόν τον περίπλοκο Orc Assassin.
  • Ψηφιακό αντίγραφο του παιχνιδιού World of Warcraft – Ξεκινήστε τη δική σας περιπέτεια στοAzeroth ή ζητήστε από ένα φίλο να σας συναντήσει στο ταξίδι σας. Περιλαμβάνει 30 ημέρες διαθέσιμου χρόνου παιχνιδιού για τους νέους παίκτες.

Όλα τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα εφόσον επιλέξτε το Blu-ray Disc και το DVD της ταινίας WARCRAFT, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η Warcraft the movie θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ στη συνέχεια από το Σεπτέμβριο και τονΟκτώβριο σε όλο τον κόσμο. Ελέγξτε τα προϊόντα και την διαθεσιμότητα προώθησης με τους τοπικούς πωλητές σας, καθώς τα συμπληρωματικά μπορεί να διαφέρουν εκτός των ΗΠΑ και του Καναδά.