Ντόναλντ Τραμπ: Ανοίγει σαμπάνιες σε ταινία soft πορνό του Playboy! "Τρίζει" η υποψηφιότητά του!

Στις δημοσκοπήσεις υπολείπεται σταθερά. Στο πρώτο από τα τρία προγραμματισμένα debates υπέστη ήττα. Κάποιοι μιλούν και για πανωλεθρία, αφού... δαγκώνονταν για να μη βγάλει τον κακό του εαυτό (κάτι που δεν κατάφερε σε πολλές στιγμές της τηλεμαχίας). Τα αμερικανικά ΜΜΕ -ακόμη και τα πιο "μετρημένα"- τον αποκαλούν πλέον ανοιχτά "ψεύτη". Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ντόναλντ Τραμπ, περί ου ο λόγος, έχει πλέον να ...
αντιμετωπίσει και μία νέα κρίση, αφού έχει διαρρεύσει ένα βίντεο που τον δείχνει να συμμετέχει σε soft πορνό ταινία του Playboy!

Ο μεγιστάνας και υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών, κάνει μία guest εμφάνιση σε ερωτική ταινία που κυκλοφόρησε το 2000. Το βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το BuzzFeed News, το οποίο το εξασφάλισε από το Cinema Cornucopia, ένα κατάστημα με βιντεοταινίες που έχει τη βάση του στη Νέα Υόρκη.

Ο Τραμπ εμφανίζεται στο πλάνο, περιτριγυρισμένος από πολλές γυναίκες, να ανοίγει μία σαμπάνια πάνω σε μία λιμουζίνα με το λογότυπο του Playboy.

Συνέχεια