Ο Πανιώνιος πέταξε με... περσικό χαλί πάνω από το Καυτανζόγλειο!

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στην 6η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ των "κυανέρυθρων" πέτυχαν οι δύο Ιρανοί, Μασούντ και Ανσαριφάρντ.

Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 34΄ και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς πριν από το ματς είχε ενημερωθεί ότι έφυγε απο τη ζωή ο ξαδερφός του. Ο συμπατριώτης του, Ανσαριφάρντ έκανε το 0-2 στο 78΄....
Για το «Γηραιό» μείωσε στο 85΄ ο Λεοζίνιο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν, ο Μπεν για τον Πανιώνιο και ο Λουκίνας από πλευράς Ηρακλή.
Ο Μασούντ πριν από το γκολ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 7΄, όταν προ κενής εστίας αστόχησε, αλλά στο 34΄ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό βολέ άνοιξε το σκορ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς διαχειρίστηκε το ματς σωστά και τους χώρους της ομάδας τους ειδικά στο δεύτερο μέρος που πίεσε ο Ηρακλής. Οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57΄ είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Πασά που αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ενώ ευκαιρία έχασε και στο 65΄ ο Λεοζίνιο.

Στο 78΄ ο Ανσαριφάρντ πήρε τη μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, δεν κατάφερε κανείς να τον σταματήσει και πλάσαρε για το 2-0. Ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει στο 85΄ με την κεφαλιά του Λεοζίνιο. Στις καθυστερήσεις, ο Γιαννιώτης έκανε μια απίθανη επέμβαση στο δυνατό σουτ του Περόνε.