«Ψήνονται» νέες προτάσεις για χορηγία στη Σούπερ Λίγκα - Φήμες για «μπάσιμο» Σαββίδη

Τα πάντα είναι ρευστά σε ό,τι αφορά το θέμα της χορηγίας του πρωταθλήματος και ενώ η Λίγκα έχει καλέσει τις δύο εταιρείες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να κάνουν νέες προσφορές έως την Παρασκευή.

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ρίξει στο τραπέζι βελτιωμένη πρόταση ο ΟΠΑΠ....
, ο οποίος έχει κάνει δύο μέχρι στιγμής που δεν έχουν ικανοποιήσει οικονομικά. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», επικρατεί επιφυλακτικότητα για την «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ» του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει κάνει κίνηση για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος.

Ο λόγος είναι ότι αρκετές ΠΑΕ φοβούνται ότι αν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πιθανόν να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από οπαδούς των άλλων τριών μεγάλων (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού).

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσει ο ΟΠΑΠ. Αν κάνει πρόταση γύρω στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ, εκτιμάται ότι θα επιστρέψει ως χορηγός στο πρωτάθλημα. Διαφορετικά, λογικά θα πάρει την επωνυμία η εταιρεία του προέδρου του Ολυμπιακού ή κάποια άλλη. Την Τρίτη έγινε συνάντηση του προέδρου της Λίγκας, Γιώργου Στράτου, με την Φωτεινή Υψηλάντη που εκπροσώπησε την «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ» και της ανέλυσε τους όρους και τις παροχές της υπό συζήτηση χορηγίας.

Υπάρχει η φημολογία ότι ετοιμάζει κίνηση η «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED», που είναι συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει μέχρι την Παρασκευή (14:30) που εκπνέει η σχετική προθεσμία της Λίγκας για έγγραφή προσφορά.