Την τιμητική του θα έχει το ΠΑΣΟΚ στην αυριανή προ ημερησίας – Στο στόχαστρο του Εισαγγελέα γνωστό στέλεχος για τη λίστα Λαγκάρντ;

Σφοδρή αναμένεται να είναι η σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην αυριανή (Δευτέρα 10 Οκτωβρίου -14.30) συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

«Η κυβέρνηση εισέπραξε αυτά που για τριάντα χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής. Εμείς τα εισπράξαμε. Αυτοί τα χάριζαν ωσάν να επρόκειτο για δικά τους χρήματα.
[…]Τα υπόλοιπα τη Δευτέρα στη βουλή», είπε χαρακτηριστικά το Σάββατο ο Νίκος Παππάς, δίνοντας μία “πρόγευση” του τι θα γίνει τη Δευτέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συζήτηση θα βρεθεί στο επίκεντρο, εκτός από τη ΝΔ του Κυριάκου και το ΠΑΣΟΚ, όχι όμως της Φώφης, με αναφορές και σε συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρονται να αποτελούν σύμβολο της διαφθοράς τα χρόνια της “πράσινης” διακυβέρνησης και συγκυβέρνησης.

Εξάλλου, την ίδια ώρα κυκλοφορεί και η φήμη ότι στο στόχαστρο εισαγγελικών ερευνών έχει μπει πολιτικό όνομα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε προηγούμενη περίοδο για εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ που έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Πληροφορημένες πηγές μάλιστα σχολιάζουν με νόημα ότι δεν είναι “τυχαία” τα νεύρα που έχουν κάποιοι “παλιοί” της Χαριλάου Τρικούπη το τελευταίο διάστημα…