Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

στη μπάντα τσουρόμαγκες

 Ελλην Φορολογούμενος

Ο λαός μας λέει μια θυμόσοφη ρήση « ο Θεός να σε φυλάει από τα πισινά του μουλαριού και από τη γκαβή με το καντάρι» , όπου ως γκαβή εστί η δικαιοσύνη .
Πάντα ο κοσμάκης έτρεμε την ώρα και τη στιγμή που θα βρισκόταν απέναντι από τη δικαιοσύνη όχι γιατί κατ ανάγκη ήταν ένοχος αλλά γιατί ήξερε ότι , ότι και να γίνει την πλερώνει ο μικρός , ο φτωχός , o ταπεινός και ο καταφρονεμένος , αυτός τεσπα που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στο υψηλό κόστος της και δεν μπορούσε να διαβεί τις δαιδαλώδης «στοές» της .
Οι Έλληνες λειτουργοί της Θέμιδος με τις αλλοπρόσαλλες κατά καιρούς αποφάσεις τους και τον τρόπο απονομής της Δικαιοσύνης, έχουν αποδείξει ότι χρησιμοποιούν 42 μέτρα και 57 σταθμά και γενικά κάνουν ό,τι τους γουστάρει. Παραδείγματα αποτελούν το παραδικαστικό κύκλωμα, ο Δικαστής με τη μεζούρα - καλή του ώρα , η αντιμετώπιση των .......
πολιτικών που διαχειρίστηκαν τη λίστα Lagarde, των θαλασσοδανείων του ΤΤ, των υπευθύνων για τον τραπεζικό δανεισμό των κομμάτων, η επί 9 φορές αναβολή της δίκης του Big Mac - θεός σχωρέστην ψυχούλα του του Μακαρου-  και ένα τσούρμο άλλες αποφάσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για κρίσιμα ζητήματα και απάδουν με το κοινό περί Δικαιοσύνης αίσθημα και εξεγείρουν εναντίον της τους πολίτες.
Αλλα τώρα έγραψαν πάνω που νομίσαμε ότι η κυβέρνησ έσφιξε τους νταβατζήδες με απόφαση σταθμό το Στε , έκλεισε το μάτι στο ρέμπελο και τους λέι ..κράτει μάγκες είμαι κι εγώ εδώ , συριζαίοι στα κρεβάτια σας , στη μπάντα τσουρόμαγκες .....
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.