"Μανίκι του συστήματος ο Βίκτωρας Μητρόπουλος"

Οι ανακοινώσεις, οι δηλώσεις και οι αντιπαραθέσεις για τις εκλογές της ΕΠΟ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Γραμμένος, κάλεσε τον αντίπαλό του στις εκλογές, Δημήτρη Ελευθεριάδη, να «ταχθεί ενάντια στην κίνηση Μητρόπουλου, αλλά και της Ε.Π.Ο. που την υπέθαλψε»....

Αναφέρθηκε επίσης στην «καθυστέρηση μίας (εκλογικής) ηχηρής ήττας» και χαρακτήρισε «άσο στο μανίκι του συστήματος» τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, ενώ κατήγγειλε «δημόσια όποιον εμπνεύστηκε και όποιον εκτέλεσε αυτό το καταδικασμένο σε αποτυχία σχέδιο».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας δεν άργησε να απαντήσει και μάλιστα με αιχμηρό τρόπο, αφήνοντας υπαινιγμούς για παρασκηνιακή δράση υπέρ της αντιπολίτευσης από τον Θωμά Μητρόπουλο, αδελφό του Βίκτωρα. «Η παράταξή μου έμπρακτα έχει κατ΄ επανάληψη αποκηρύξει την οικογένεια Μητρόπουλου, σε κάθε ευκαιρία έχει καταγγείλει τις πρακτικές της και δεν ανήκει όπως άλλοι στους συνομιλητές της μισής οικογένειας φαντασμάτων. Εγώ απορρίπτω συλλήβδην την οικογένεια Μητρόπουλου. Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Γραμμένος;», αναρωτήθηκε ο Ελευθεριάδης, για να καταλήξει: «Δήλωνα, δηλώνω και θα είμαι μαζί με την παράταξή μου νικητής στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Όποτε και όπου και αν γίνουν».