Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Τα μπαράκια της Αθήνας έχουν τώρα τον δικό τους χάρτη

Όλοι θα συμφωνήσουμε ότι η Αθήνα έχει μια τεράστια ποικιλία με μπαρ για κάθε γούστο και για κάθε εποχή. Ειδικά τώρα που πλησιάζουμε προς τον χειμώνα και θα πρέπει να κλειστούμε μέσα. Η ιστοσελίδα thetravelporter.com που εξειδικεύεται στις ξεναγήσεις και στις τουριστικές πληροφορίες έφτιαξε ένα χάρτη με τα μπαρ που αυτή πιστεύει ότι ένας τουρίστας θα πρέπει να επισκεφθεί....
Το εντυπωσιακό του χάρτη είναι ότι έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις γραμμές του Μετρό έτσι ώστε ο επισκέπτης να γνωρίζει εύκολα που είναι το κάθε μπαρ στην διαδρομή του ή στην περιοχή που είναι. Ας δούμε τους χάρτες που μπορούμε να πούμε ότι έχουν κάνει μια πολύ καλή δουλεία.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.