Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Ν.Παππάς: «Η αρμοδιότητα για όποιο νέο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες είναι πλέον στο ΕΣΡ»

Την διαβεβαίωση ότι ο όποιος νέος διαγωνισμός, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες,θα γίνει με την εποπτεία του ΕΣΡ, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ενώ κάλεσε τη ΝΔ να «αποδείξει ότι έχει τη στοιχειώδη αίσθηση συνταγματικής ευθύνης και να συμβάλει στη συγκρότηση ΕΣΡ».

«Η δικαιολογία των αρμοδιοτήτων δεν υπάρχει για τη ΝΔ» δήλωσε παράλληλα, ενόψει και της αυριανής Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ....


Η δήλωση του κ. Παππά

Επαναλαμβάνουμε. Η αρμοδιότητα για όποιον νέο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες είναι πλέον στο ΕΣΡ, όπως προέβλεπε από την αρχή ο Ν. 4339/15.

Η δικαιολογία των αρμοδιοτήτων δεν υπάρχει για τη ΝΔ. Ουδείς αντιλαμβάνεται ποιες προϋποθέσεις, ή μήπως δικαιολογίες, θέτει για ακόμα μία φορά.

Η ΝΔ έχει την υποχρέωση να αποδείξει ότι έχει τη στοιχειώδη αίσθηση συνταγματικής ευθύνης και να συμβάλλει στη συγκρότηση ΕΣΡ.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.