Εργαζόμενος του Τραμπ: Ο Τραμπ με αποκαλούσε «γ@#$$% μαϊμού»

Το πόσο ανελέητα σεξιστής, μισάνθρωπος και χωρίς τρόπους, άνθρωπος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει γίνει σαφές σε όλους.

Απλά τον τελευταίο καιρό έρχονται στην επιφάνεια ολοένα και περισσότερες πτυχές της απαράδεκτης συμπεριφοράς του απέναντι σε άνδρες και γυναίκες, με τελευταία να είναι η μαρτυρία ενός μηχανικού ήχου ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το μικρόφωνο του Ντόναλντ Τραμπ....
στο τηλεοπτικό σόου/παιχνίδι του μεγιστάνα, «The Apprentice».

Σε δηλώσεις του στο Buzzfeed έκανε γνωστό ότι ο Τραμπ όταν αναφερόταν σε αυτόν τον αποκαλούσε «f@#$% monkey», ενώ συστηματικά παρενοχλούσε τις γυναίκες στο στούντιο.

Ο ηχολήπτης, ο οποίος είναι λευκός, αλλά ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του, ήταν υπεύθυνος στην μίξη ήχου στο NBC, το κανάλι που μεταδίδει το «The Apprentice», για δύο χρόνια, το 2004 και το 2005. Κάποιες φορές ήταν αυτός που έπρεπε να τοποθετήσει το μικρόφωνο στον Τραμπ, διαδικασία που περιλαμβάνει τη σωματική επαφή, αφού το καλώδιο πρέπει να περάσει μέσα από τη μπλούζα/πουκάμισο.

«Η διαδικασία αυτή ήταν η πιο εξευτελιστική, κακοποιητική και ταπεινωτική εμπειρία της 15χρονης θητείας μου στο επάγγελμα«, είπε ο μηχανικός για να συνεχίσει «με αντιμετώπιζε σαν να μην είμαι ανθρώπινο ον».

Ο μηχανικός τόνισε ότι την πρώτη φορά που συστήθηκε με την «τηλεοπτική αυτή προσωπικότητα» αρνήθηκε να του σφίξει το χέρι, γυρνώντας στους πολλούς βοηθούς του και λέγοντας «ποια είναι αυτή η γ@#$$% μαϊμού;».

Ακόμα ανέφερε ότι σε όλη τη διάρκεια της συναναστροφής τους, ο Τραμπ δεν του απευθύνθηκε ποτέ ευθέως, κάνοντας όλες τις παρατηρήσεις στους βοηθούς του, οι οποίοι θα μετέφεραν τα λεγόμενά του.

«Δεν θα αφήσω αυτή τη γ@#$$% μαϊμού να με αγγίξει, αν δεν πλύνει τα χέρια του«, έλεγε ο Τραμπ, για να αναγκάσει μετά από λίγο τον μηχανικό -με συνοδεία βοηθών του- να πάει στο μπάνιο και «παρουσία μαρτύρων».

Επίσης ο μηχανικός ανέφερε ότι η συμπεριφορά του εκκεντρικού εκατομμυριούχου ήταν απαράδεκτη απέναντι σε όλους στο σετ και ειδικά εναντίον των γυναικών, των οποίων τα οπίσθια έδειχνε συστηματικά, ενώ εξαπέλυε συνεχώς σεξιστικά σχόλια μπροστά σε όλους.

Όπως ήταν λογικό ο άνθρωπος αυτός παραιτήθηκε μετά από λίγο, καθώς «κανένα χρηματικό ποσό δεν άξιζε για ένα τόσο τοξικό περιβάλλον».