Μπάχαλο στην ΕΠΟ! "Φρένο" Βίκτωρα στις εκλογές που προκαλεί αντιδράσεις

Ανατροπή δεδομένων στις εκλογές της ΕΠΟ! Σύμφωνα με πληροφορίες οι τακτικοί δικαστές έκαναν δεκτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος ζήτησε τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ομοσπονδία, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχουμε αναβολή των εκλογών. Αναμένεται αντίδραση της FIFA....

Ο κ. Μητρόπουλος βάσισε την προσφυγή του στο νόμο Ορφανού, ο οποίος τέθηκε και παραμένει σε ισχύ από το 2004, ενώ είχε προσφύγει με το ίδιο ζητούμενο (ορισμό προσωρινής διοίκησης) και η αντιπολίτευση της ΕΠΟ.

Προς έκπληξη πολλών το Διαιτητικό Δικαστήριο αποδέχθηκε την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος είχε προτείνει και μια σειρά ονομάτων με επικεφαλής τον ίδιο για τη νέα και προσωρινή ηγεσία της ΕΠΟ που θα ρυθμίσει όλες τις διαδικασίες, ώστε να οδηγηθεί η ομοσπονδία σε εκλογές.

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος δεν βρίσκεται στην προσωρινή διοίηκηση, την οποία απαρτίζουν οι: Στράτος, Σφακιανάκης, Αγραφιώτης, Σκαρτάδος, Κασιμάτης, Δομάζος, Καμάρας, Μαχλάς, Βαλαώρας, Τουτζιάρης, Παναγιωτάκης, Γαβριηλίδης, Γιάννης Παππάς, Καραβασίλης, Τζανόπουλος, Παπαπετρίδης, Βακάλης, Δημητρίου, Βούρβαχης, Σταράκης, Γκίτσιος.

Βέβαια, επειδή η αποδοχή της προσφυγής βασίζεται σε νόμο, η FIFA υποστηρίζει ότι ανατρέπεται το αυτοδιοίκητο και αναμένεται να ορίσει η ίδια προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές με το υπάρχον εκλογικό σύστημα.