Αποδοκίμασαν τον Τραμπ για τα «αστεία» σε βάρος της Κλίντον

Ψυχρή ήταν η υποδοχή των παριστάμενων σε δείπνο Καθολικών στη Νέα Υόρκη στα «αστεία» και τα σχόλια που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ σε βάρος της συνυποψήφιας του για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.

Οι καλεσμένοι στο Alfred E. Smith Foundation Dinner, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να αποδοκιμάσουν....
τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών όταν είπε ότι «δείτε την, βρίσκεται εδώ και παριστάνει ότι δεν μισεί τους Καθολικούς» αναφερόμενος στις αποκαλύψεις των Wikileaks.

Νωρίτερα παρόμοια ήταν η υποδοχή των παριστάμενων στο σχόλιο του Τραμπ ότι «διώχθηκε (σ.σ. η Κλίντον) από την επιτροπή Watergate. Πόσο διεφθαρμένος πρέπει να είσαι για να συμβεί αυτό; Αρκετά λέω εγώ».

Ο ίδιος προσπάθησε να ξεπεράσει τις σε βάρος του αποδοκιμασίες σχολιάζοντας «είναι οκ, αλήθεια δεν ξέρω με ποιον είναι θυμωμένοι Χίλαρι, με σένα ή με μένα».

Για να ισορροπήσει κάποια στιγμή ο Τραμπ προσπάθησε να αυτοσαρκαστεί αναφερόμενος στις κατηγορίες ότι η σύζυγός του «αντέγραψε» από την Μισέλ Ομπάμα το λόγο που εκφώνησε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

Από την πλευρά της η Κλίντον δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει - καθώς στο συγκεκριμένο δείπνο συνηθίζονται τα σχόλια των υποψηφίων - λέγοντας ότι «ορισμένοι βλέπουν το Άγαλμα της Ελευθερίας και βλέπουν ένα σύμβολο. Ο Ντόναλντ βλέπει ένα 4 ή ένα 5 (σ.σ. αναφέρεται στη βαθμολογία που δίνουν οι άνδρες για την ομορφιά μιας γυναίκας) αν αλλάξει τα μαλλιά της».