«Μπαμ» ο Μιλιβόγεβιτς και κάτω ο ΠΑΟΚ!

ΝΙΚΗΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΟΚ

Τι ντερμπάρα ήταν αυτή!

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα (το οποίο διεκόπη, πάντως, τρεις φορές, λόγω των δεκάδων καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι των Πειραιωτών, μετά τα δύο γκολ της ομάδας τους και με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου για δέκα λεπτά και για άλλα τόσα στο φινάλε), ο Ολυμπιακός.....
βγήκε νικητής (2-1) από την επική «μονομαχία» με τον ΠΑΟΚ, με τον καλύτερό του παίκτη στη σεζόν, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, να… μιλάει στο τέλος!

Με κεφαλιά του Σέρβου στο 96’, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να νικήσουν τον απίστευτο Γλύκο και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, στο +7 από τον «δικέφαλο» και στο +5 από τον Παναθηναϊκό (που παίζει τη Δευτέρα, στη Βέροια).

Ωραίος και… μοιραίος για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ο Βαρέλα, άνοιξε το σκορ στο 5’, αλλά πέτυχε αυτογκόλ στο 25’, ενώ ΜΟΝΟ ο Κάμπος είχε τέσσερις ευκαιρίες (η μία, από εκείνες που δεν χάνονται), με… τσουβάλια φάσεις εκατέρωθεν!

Λάθος του βοηθού Αλεξέα στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, καθώς, όταν ο Φορτούνης πασάρει στον Ιντέγε, ο Νιγηριανός είναι οφσάιντ.