Νέο θρίλερ με τις τηλεοπτικές άδειες! Στην Εντατική σύμβουλος του ΣτΕ - Έρευνες του υπουργείου για τον εκβιασμό του αντιπροέδρου

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξέταση του θέματος των τηλεοπτικών αδειών απο το Συμβούλιο της Επικρατείας!

Η αυριανή διάσκεψη παίρνει απρόσμενη εξέλιξη λόγω της νοσηλείας στην εντατική νοσοκομείου του συμβούλου Επικρατείας Αριστόβουλου-Γεώργιου Βώρου μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη και την τοποθέτηση stent λόγω απόφραξης αρτηρίας...


Το γεγονός της ασθένειας του κ. Βώρου, ο οποίος συμμετείχε στην διάσκεψη της επίμαχης διάσκεψης από μόνο του δεν σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς υπάρχουν ήδη στην σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ δύο αναπληρωματικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε, αφού για το σκοπό αυτό είναι και αναπληρωματικοί.

Ενδεχομένως να τεθούν και άλλα ζητήματα κατά την έναρξη της αυριανής διάσκεψης (εκτός των καθαρά νομικών), έτσι ώστε να οδηγηθεί σε επ΄ αόριστον αναβολή η υπόθεση όπως τόνιζαν δικαστικοί κύκλοι.

Μάλιστα, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να τεθεί ζήτημα για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ που συμμετέχει στην αυριανή διάσκεψη και γι αυτόν οποίο ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε την διενέργεια έλεγχου για τις καταγγελίες για "ροζ" υπόθεση για την οποία εκβιάζεται για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ο εν λόγω ελεγχόμενος δικαστής, σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό Τύπο, έδειξε το 2014 έντονο ενδιαφέρον για σπουδάστρια της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών η οποία στην συνέχεια εισήλθε ως δικαστής στο ΣτΕ.