Γίνεται της … δημοσκόπησης στη ΝΔ!

Είναι γεγονός. Ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Βρέθηκε η πρώτη δημοσκόπηση αριστερών «αποχρώσεων» που η ΝΔ εμπιστεύεται και δεν λοιδορεί. Και όχι μόνο δεν λοιδορεί, αλλά την κάνει και «σημαία».

Ο λόγος για τη δημοσκόπηση της Αυγής, η οποία καταγράφει την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια των πολιτών για τον δρόμο που ακολουθεί η κυβέρνηση....


Φαίνεται πως τα αποτελέσματά της βόλευαν τη ΝΔ με αποτέλεσμα να εκδώσει και ανακοίνωση, προκειμένου να επιχειρήσει να κεφαλαιοποιήσει την κυβερνητική φθορά.

Μέχρι και ο γνωστός δημοσκόπος και σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος έσπευσε να εκδώσει σχετικό σημείωμα για να σχολιάσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης. Ναι, ο κύριος Θεοδωρικάκος, ο έμπειρος πρώην δημοσκόπος της GPO. Της εταιρείας που από το 2012, είναι συνεπέστατη στις αποτυχημένες προβλέψεις της σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Φυσικά, όταν δει το φως της δημοσιότητας δημοσκόπηση που «χαλάει τη σούπα» της ΝΔ, τότε η αντίδρασή της είναι λίγο… διαφορετική.

Και όταν μάλιστα προέρχεται από εταιρεία (Bridging Europe) που ήταν ίσως η μοναδική που έπιασε σχεδόν με ακρίβεια τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών, τότε το πράγμα αλλάζει. Τότε ο κύριος Θεοδωρικάκος «παθαίνει αφωνία» και αναλαμβάνει ο κύριος Πρετεντέρης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να διαδώσουν το μήνυμα αναξιοπιστίας της εν λόγω εταιρείας.

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Φαίνεται πως στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα στην οδό Πειραιώς κάποιοι ακόμα δεν έχουν λάβει το μήνυμα. Οι κυβερνήσεις προκύπτουν από τις εκλογές και όχι από τις δημοσκοπήσεις, είτε πρόκεται γι αυτές που «βολεύουν», είτε για τις «άλλες»…