Πάρτι μέσα στο «Σαν Πάολο» η Ρόμα!

Με τέτοιον Τζέκο κάνει πλάκα! Η Ρόμα είχε σε μεγάλη ημέρα τον Βόσνιο επιθετικό που σκόραρε δις και έκλεισε… το σπίτι της Νάπολι, επικρατώντας 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής και προσπέρασε την αντίπαλό της στη βαθμολογία! Ο Κουλιμπαλί είχε μειώσει προσωρινά για τους γηπεδούχους....
, με τον Σαλάχ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Η Ρόμα για δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, μετά από αυτό με την Ίντερ, έπαιξε πολύ έξυπνα και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα γρήγορα άκρα της αλλά και τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Τζέκο. Ο Βόσνιος άσος απέδειξε ότι είναι… καυτός, αφού «πάγωσε» το Σαν Πάολο δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Σαλάχ έκλεψε τη μπάλα από τον Κουλιμπαλί μέσα στην περιοχή και έστρωσε στον Τζέκο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Δέκα λεπτά δε, μετά την έναρξη του β’ μέρους, ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φλορέντσι.

Η Νάπολι ήταν απογοητευτική, ο Μαουρίτσιο Σάρι προσπαθούσε να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα και τελικά η ομάδα του ξαναμπήκε στη διεκδίκηση του ματς. Στο 58, λοιπόν, έπειτα από κόρνερ του Γκουλάμ, ο Κουλιμπαλί πρόλαβε την έξοδο του Σέζνι και με κεφαλιά μείωσε το σκορ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι Παρτενοπέι πίεζαν για την ισοφάριση αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κλασσική ευκαιρία. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε και η Ρόμα σκοράροντας για τρίτη φορά στο παιχνίδι με τον Σαλάχ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.