Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Ψάχνεται για να … “φύγει” το ΔΝΤ! Βάζει θέματα που αντίκεινται στις αποφάσεις των οργάνων της ΕΕ, στα εργασιακά…

Ερωτηθείς για τη στάση που κράτησαν οι «ακραίοι» παίκτες, ο υπουργός Εργασίας Γ Κατρούγκαλος απάντησε «ακραία»

Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πάντως ότι βάση του διαλόγου θα αποτελέσει το πόρισμα της Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ειδικών και επισήμανε τη σημασία της τήρησης της νομιμότητας.....
Όπως ανέφερε, δεν ανοίγουν θέματα τα οποία έχουν λήξει με αποφάσεις δικαστηρίων ή ευρωπαϊκών οργάνων, όπως στην περίπτωση της Επιτροπής Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Για το θέμα των ομαδικών απολύσεων είπε ότι αναμένεται η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Οσον αφορά τον υποκατώτατο μισθό επισήμανε ότι είναι ζήτημα νομιμότητας, μετά την απόφαση της Επιτροπής Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.