ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δικαίωση του Αθανάσιου Γιαννόπουλου για την απομάκρυνσή του από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Το ΣτΕ με σημερινή απόφασή του ακυρώνει τις υπουργικές αποφάσεις Ξανθού και Πολάκη και επαναφέρει στην θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ τον καθηγητή Αθανάσιο Γιαννόπουλο. Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός στην δημόσια διοίκηση που δείχνει την προχειρότητα με την οποία κινούνται στην Αριστοτέλους…

Ήταν Μεγάλη Πέμπτη φέτος όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης αποφάσισε να αποπέμψει τον τότε πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αθανάσιο Γιαννόπουλο. Ο τελευταίος προσέφυγε στο ΣτΕ και κατάφερε να λάβει προσωρινή αναστολή της απόφασης Πολάκη αλλά δεν επέστρεψε στην θέση μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του.

Τότε ο κ. Γιαννόπουλος είχε δηλώσει μιλώντας στο ΣΚΑΙ ότι "δεν θέτω την προσωπική, πολιτική και πανεπιστημιακή μου πορεία υπό τα καπρίτσια του αναπληρωτή υπουργού υγείας κυρίου Πολάκη. Δυστυχώς αυτές είναι πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές".

Τώρα ο καθηγητής δικαιώνεται από το ΣτΕ και στην Αριστοτέλους "βράζουν στο ζουμί" τους καθώς είναι πρωτοφανές να λαμβάνουν εν θερμώ αποφάσεις που κρίνονται εν πολλοίς παράνομες από την ελληνική δικαιοσύνη!

iatropedia.gr