Καταγγελία για αλλαγή βοηθού στο ματς με τη Βέροια από τον ΠΑΟΚ

Συνεχίζει την διαμαρτυρία του ο ΠΑΟΚ προς τον Κύρο Βασάρα και την ΕΠΟ, μετά το γκολ του Φακούντο Περέιρα που κακώς δεν μέτρησε στο ματς με τη Βέροια! Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θέτει τρία σοβαρά ερωτήματα προς πάσα κατεύθυνση με το ένα εξ αυτών να έχει την μορφή καταγγελίας, ενώ προαναγγέλλει και νομικές κινήσεις από την πλευρά του «δικέφαλου του βορρά»! ....


Ο ΠΑΟΚ αρχικά διερωτάται «γιατί ο Κύρος Βασάρας δεν έκανε γνωστή μέσω του περιβάλλοντός του την αποχώρησή του από την θέση του επιδιαιτητή μετά την ομοβροντία όλων των ομάδων εναντίων του τις περασμένες ημέρες».

«Γιατί δεν παρατάθηκε αυτόματα μαζί με τις εκλογές της ΕΠΟ», είναι το δεύτερο ερώτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Κύρο Βασάρα για τη θητεία του, για να καταλήξει στο τρίτο και σοβαρότερο όλων. «Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Κύρος Βασάρας μαζί με τον Δημήτρη Γκρούτση αλλάξανε τον αρχικά ορισθέντα βοηθό, Δόση, με την αιτιολογία ότι είχε παίξει στην πρώτη αγωνιστική και στο Ολυμπιακός-Βέροια και στη θέση του έβαλαν τον Χούσκογλου. Αν αποδειχθεί αυτό θα κινηθούμε νομικά. Μήπως η προσχηματική αποχώρηση του Βασάρα με τον παραπάνω ορισμό, έγιναν για να εκδικηθεί το σύστημα τον ΠΑΟΚ με τον βοηθό να κάνει πραγματικά τη δουλειά του;», καταλήγει το τρίτο ερώτημα του «δικέφαλου του βορρά».