Επιστολή δηλητήριο κατά του Ταγματάρχη της ΕΡΤ - ¨"Μην γίνεσαι τόοσο μικρός"

Μία επιστολή απάντηση σε όσα ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης έδωσε ο πρώην Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, Σταύρος Καπάκος, ο οποίος με μία μακροσκελή επιστολή εξαπολύει μύδρους κατά του κ. Ταγματάρχη.
Ο κ. Καπάκος για άλλη μία φορά αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις στις ειδήσεις, λέγοντας πως τον κ. Ταγματάρχη πως στο εξώδικο που του επίδοσε με δικαστικό...
κλητήρα αναγράφει πως η κατηγορία ειναι η άρνηση συμμόρφωσης προς τις οδηγίες και επισημαίνει χαρακτηριστικά: "Την λησμονήσατε κιόλας; Εσείς γνωρίζετε τις "οδηγίες" και αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσατε να τις δημοσιοποιήσετε, προς τέρψη της κοινής γνώμης. Το δελτίο κύριε ταγματάρχη είναι δουλειά του επιτελείου της γενικής διεύθυνσης ενημέρωσης, όχι του διευθύνοντος συμβούλου και μάλιστα με φράσεις του τύπου: "ή εφαρμόζεις τις εντολές ή φεύγεις". Το θυμάστε υποθέτω".

Αναφέρει επίσης πως διαταγές εκβιαστικού τύπου "το κάνεις ή φεύγεις" δεν τις δέχεται, ενώ καλεί τον κ. Ταγματάρχη να αποχωρήσει από την ΕΡΤ για λόγους δημοσίου συμφέροντος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Και συνεχίζει στην σκληρή του επιστολή "κατάλαβε λοιπόν οτι δεν είμαι του χεριού σου. Όπως λένε περιπαικτικά συνάδελφοι, που μας ξέρουν και τους δύο: είμαι "μυρμήγκι", είσαι "τζίτζικας".