Ξέρανε την ΑΕΚ ο Μάτος!

Τα κατάφερε στο τέλος ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ίβιτς πήρε στο φινάλε το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα χάρη σε τέρμα του Μάτος στο τελευταίο λεπτό 1-0 (90+4’).

Αρκετά συντηρητικό πρώτο ημίχρονο, με τους δύο προπονητές να μην παίρνουν ιδιαίτερα ρίσκα και να θέτουν ως προτεραιότητα την διατήρηση....
του «μηδέν» στα μετόπισθεν. Από μία ευκαιρία για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τον Λέοβατς να βλέπει αρχικά (29’) τον Ανέστη να είναι σε ετοιμότητα και στη συνέχεια τον Αλμέιδα (45+2’) να μην σημαδεύει την εστία του Γλύκου.

Καλύτερο το δεύτερο 45λεπτο, με την Ένωση να είναι ελαφρώς πιο ζωηρή μπροστά και να αγγίζει το γκολ με τον Χριστοδουλόπουλο, όμως το δοκάρι δεν του έκανε την χάρη (74’). Το φινάλε του παιχνιδιού βρήκε τους γηπεδούχους στην επίθεση και τον Ανέστη σε μεγάλη βραδιά. Η επιμονή του ΠΑΟΚ έφερε και την ανταμοιβή λίγο πριν την εκπνοή, όταν ο Μάτος σκόραρε με προβολή από κοντά (90+4’). Το γκολ του «δικέφαλου του Βορρά» προήλθε από κόρνερ, το οποίος κακώς υπέδειξε ο βοηθός αφού η μπάλα είχε βγει άουτ.