Ποιος από τους ηθοποιούς του «Bing Bang Theory» είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο;

Οι ηθοποιοί που υποδύονται τους σπασίκλες που ζουν στη Πασαντίνα της Καλιφόρνια στην κωμική σειρά «Βing Bang Theory” είναι επισήμως οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της αμερικανικής τηλεόρασης.
Πρώτος στη λίστα είναι ο Τζιμ Πάρσονς με 25,5 εκατομμύρια....
, ο οποίος υποδύεται τον Σέλντον Κούπερ, τον ιδιόρρυθμο επιστήμονα, που στα δεκαέξι του είχε ήδη ολοκληρώσει το διδακτορικό του και έχει εμμονή με το Star Trek. Είναι φυσικός και ερευνά την κβαντομηχανική και τη θεωρία των χορδών και το IQ του φτάνει το 187. 
Στην πραγματικότητα ο Πάρσονς έχει IQ 156 και ο ρόλος του Κούπερ εκτός από πλούσιο τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει βραβεία ΕΜΜΥ και πολλές διακρίσεις. Κατάφερε να πάρει τον ρόλο του χάρη στον ψιλόλιγνο κορμί του αλλά και το ταλέντο του, καθώς οι υπεύθυνοι είχαν αναφέρει ότι η οντισιόν του ήταν ότι καλύτερο είχαν δει ποτέ…. 
sheldon
Δεύτερος στη λίστα με 24 εκατομμύρια δολάρια είναι ο Τζόνι Γκαλέκι, που υποδύεται τονΛέναρντ Χοφστάντερ ο οποίος συγκατοικεί με τον Σέλντον και έχει μανία με τα κόμικς και τα βιντεοπαιχνίδια. Είναι πειραματικός φυσικός με δείκτη νοημοσύνης 173 και ερωτεύεται την Πένυ…. 
leonard
Ο Γκαλέκι γεννήθηκε στο Βέλγιο και από 17 χρονών ξεκίνησε να παίζει μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο του Σέλντον αλλά προέτρεψε τους συντελεστές να του δώσουν τον ρόλο του Χοφστάντερ γιατί του ταίριαζε περισσότερο. Ο Γκαλέκι υποδύεται εδώ και δέκα χρόνια τον Χοφστάνερ και πλέον σε κάθε επεισόδιο είναι κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερος…. 
The Big Bang Theory, Season Three
Τρίτος στη λίστα είναι ο Σάιμον Χέλμπεργκ, ο οποίος υποδύεται τον Χάουαρντ Τζόελ Γουόλοβιτς και αμείβεται με 22,5 εκατομμύρια δολάρια. Ο Γουόβιτς είναι Εβραίος και είναι μηχανικός αεροδιαστημικής. Μιλάει έξι γλώσσες και όπως οι φίλοι του, του αρέσουν τα κόμικς και οι υπερήρωες αλλά δεν έχει διδακτορικό.
Ο Χέλμπεργκ μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και δεν άργησε να ασχοληθεί με την υποκριτική καθώς ο πατέρας του είναι ηθοποιός και η μητέρα του σκηνοθέτης.Κατάφερε να πάρει τον ρόλο του Γουόλοβιτς λόγω του χτενίσματος του, καθώς την περίοδο εκείνη είχε το χτένισμα με το οποίο έγινε γνωστός ο χαρακτήρας του Γουόλοβιτς.Ο Κούναλ Ναγιάρ είχε αναφέρει ότι είναι ετοιμόλογος και πάρα πολύ πνευματώδης και τους κάνει να γελάνε στα γυρίσματα…. 
clipboard01-16
Ο Κούναλ Ναγιάρ είναι ο τέταρτος στη σειρά της λίστας με 22 εκατομμύρια. Στη σειρά «Bing Bang Theory” υποδύεται τον ντροπαλό Rajesh Koothrappali, ο οποίος μεγάλωσε στο Νέο Δελχί και μετακόμισε στις ΗΠΑ για να σπουδάσει αστροφυσική. Ο Ναγιάρ δεν δυσκολεύτηκε να μπει στον ρόλο του καθώς και εκείνος μεγάλωσε στο Νέο Δελχί και το 1999 μετακόμισε στην Αμερική για να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ. Αργότερα σπούδασε καλές τέχνες στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών της Φιλαδέλφειας και ένα χρόνο αργότερα κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο του Koothrappali που τον έκανε διάσημο….
Πηγή: mixanitouxronou.gr