Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Τηλεοπτικές άδειες: Θα είναι τελικά 8;

Μάλλον σε διπλασιασμό των τηλεοπτικών αδειών φαίνεται ότι οδηγείται το “ενδιάμεσο σχήμα” που διαμορφώνει η κυβερνητική πολιτική μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που “κατεδάφισε” τον νόμο Παππά.
Κατά τα λεγόμενα των κυβερνητικών στελεχών όποιος θέλει μπορεί να πάρει άδεια, αρκεί να πληρεί τις προϋποθέσεις του νόμου, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ....
στο μέρος εκείνο που προβλέπει ότι μπορεί να δώσει άδειες η κυβέρνηση και όχι μόνο το ΕΣΡ.

Αν και θεωρείται ότι και το σχέδιο “γέφυρα” που επιχειρεί η κυβέρνηση έχει τα ίδια συνταγματικά προβλήματα με τον νόμο Παππά στελέχη όπως ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μίλησαν με αριθμούς, για την ακρίβεια ο κ. Βούτσης είπε τον εμμέσως τον αριθμό οκτώ, διπλάσιοι δηλαδή σταθμοί από αυτούς που προέβλεπε ο νόμος Παππά.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.