Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

€230 εκατ. από το «πακέτο Γιουνκέρ» στην Ελλάδα

Τον δρόμο για τη στήριξη των καινοτόμων, πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων ελληνικών εταιρειών, με κεφάλαια ύψους €230 εκατ., από το «πακέτο Γιουνκέρ», άνοιξε χθες το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ).

Στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη, το ΕΤαΕ....
και η Eurobank υπέγραψαν δύο συμφωνίες συνολικού ύψους €230 εκατ., που βελτιώνουν την πρόσβαση στη χρηματοδότηση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Οι συμφωνίες αυτές υποστηρίζονται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ), βασικό πυλώνα του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη, ενώ πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει επενδυθεί στην Ελλάδα μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο του Σχεδίου Juncker...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.