Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Όταν ο Λοβέρδος ήθελε το 2012 να δημοσιοποιήσει και τις φωτογραφίες των πελατών των οροθετικών γυναικών (vid)

Για ποιο συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης και ποια συκοφαντία έκανε λόγο ακριβώς χθες στη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή ερώτημα της Αννέτας Καββαδία στο Στρατή Λιαρέλλη για το αν θα δημοσίευε φωτογραφίες οροθετικών γυναικών με αποτέλεσμα τη διαπόμπευση τους;...


Αν και τα στοιχεία των οροθετικών γυναικών είχαν δημοσιοποιηθεί το 2012 με Εισαγγελική απόφαση, ο τότε Υπουργός Υγείας δήλωνε ότι ήταν ο ίδιος που πήρε πρωτοβουλία να εκδώσει την υγειονομική διάταξη που εφάρμοσαν οι Εισαγγελικές αρχές βασιζόμενος μάλιστα σε νομοθετική ρύθμιση – αναγκαστικό νόμο του 1940!. Βέβαια και η υγεινονομική διάταξη, υποχρέωνε την αναγκαστική υποβολή σε εξετάσεις και μάλιστα μέσα στα ίδια τα αστυνομικά τμήματα από γιατρούς τους ΚΕΕΛΠΝΟ. Ήδη δε από το παρελθόν, υπήρχαν αναλογες περιπτώσεις όπου οι ίδιες αστυνομικές αρχές, εφόσον τα άτομα βρισκόντουσαν θετικά, δημοσιοποιούσαν τα στοιχεία και τα έπαιρναν από εκεί τα ΜΜΕ …( Μάλιστα ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ Ρόζενμπεργκ, πριν κάποιους μήνες ζήτησε δημόσια συγνώμη, για αυτό το “παρελθόν” )

Την ίδια περίοδο και παρά το σάλο που είχε ξεσπάσει δήλωνε ακόμα ότι επιθυμία του Υπουργείου ήταν αν μπορούσε να δημοσιοποιούσαν τις φωτογραφίες και των πελατών των οροθετικών γυναικών!

Αφού λοιπόν, όπως διατεινόταν τότε ο Ανδρέας Λοβέρδος όλα ήταν καλώς καμωμένα από το Υπουργείο γιατί εξοργίστηκε τόσο όταν η Αννέτα Καββαδία ρώτησε τον Στρατή Λιαρέλλη αν θα δημοσιοποιούσε στοιχεία οροθετικών γυναικών χωρίς μάλιστα να αναφερθεί στο όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου;

Κάποια μύγα μάλλον κυκλοφορούσε στην αίθουσα της Εξεταστικής Επιτροπής…..
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.