Συμφωνία Μελισσανίδη – Νοτιά για Σπάτα – Στα 10 εκατ. το deal

Έναντι του ποσού των 10.000.000 ευρώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκλεισε τη συμφωνία για την αγορά των εγκαταστάσεων στα Σπάτα, από τον Νίκο Νοτιά.

Το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ που ήταν ιδιοκτησίας Νοτιά, αποτελεί ένα ακόμα βήμα ισχυροποίησης της ομάδας από τον Μελισσανίδη....
, καθώς επρόκειτο για ένα από τα πιο σημαντικά project που είχε θέσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ όταν ανέλαβε τα ηνία, προκειμένου να το διαμορφώσει σε ακόμη μεγαλύτερο και καλύτερο κέντρο.

Για να το έκανε αυτό όμως έπρεπε να το αγόραζε, καθώς ουσιαστικά ανήκε στον Νίκο Νοτιά. Αυτό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα», θα γίνει σύντομα καθώς υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες με τον «Τίγρη» να καλείται να βγάλει από την τσέπη του 10.000.000 ευρώ, μιας και τόσο ήταν το σχετικό κόστος.

Το χρέος της ΑΕΚ προς τον Νοτιά έφτανε τα 8.000.000 οπότε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ένωσης βγαίνει και κερδισμένος, ενώ όσον αφορά τα Σπάτα, το κόστος θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια καθώς στα άμεσα σχέδια είναι να γίνει ένα ακόμη γήπεδο για την πρώτη ομάδα, ένα για την προπόνηση των τερματοφυλάκων, αλλά και κατασκευή ξενώνων για τα παιδιά των Ακαδημιών όπου και είναι ξεκάθαρο πως θα δοθεί βάση.