Απίστευτη γκάφα και «πόλεμος» ΕΡΤ – ΣΚΑΪ στον αέρα! Δείτε πώς πέρασαν οι παρουσιαστές της ΕΡΤ στην εκπομπή του ΣΚΑΪ!

Έπαιρναν την εικόνα από τη δημόσια τηλεόραση και τη μετέδιδαν στην εκπομπή τους, όμως η ΕΡΤ τους το χάλασε με τον δικό της τρόπο!
Ένα ασυνήθιστο στιγμιότυπο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Δευτέρας. Την ώρα των δηλώσεων του Ιβάν Σαββίδη για τις τηλεοπτικές άδειες, οι «Αταίριαστοι» συνδέθηκαν με την ΕΡΤ -κάτι που δεν συνηθίζεται στην τηλεόραση- και μετέδιδαν απευθείας τα όσα έλεγε ο επιχειρηματίας…
πριν από λίγο!

Κατά τη διάρκεια της «σύνδεσης» ο ΣΚΑΪ είχε το λογότυπο και τις φάσες του πάνω από αυτά τις ΕΡΤ, κρύβοντας όπως όπως τα παρόμοια γραφικά της δημόσιας τηλεόρασης. Και κάπου εκεί, η ΕΡΤ αποφάσισε να πάει πίσω την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη και να φέρει μπροστά τα τρία παράθυρα. Έτσι, στη συχνότητα του ΣΚΑΪ είδαμε την παρουσιάστρια και τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ!

Ο ΣΚΑΪ μάζεψε την …σύνδεση και συνέχισε με τη ροή της εκπομπής και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε. Η ΕΡΤ από την άλλη, για να προστατέψει την εικόνα της, έβαλε «αράχνη» στα πλάνα.

ΕΡΤ ΣΚΑΪ

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο στον ΣΚΑΪ




…και οι δηλώσεις όπως μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ. Λίγο πριν το τέλος συνειδητοποιούν την …παράλληλη εκπομπή και βάζουν αράχνη.