«Χάθηκε» ένα εκατομμύριο από την ΕΠΟ

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την ανομία που υπάρχει στην ΕΠΟ. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» το ΣΔΟΕ μετά από έρευνα βρήκε ότι έχει «χαθεί» ένα ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ελβετικών φράγκων, δηλαδή, περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, χρήματα τα οποία είχε λάβει η ομοσπονδία από την UEFA....
το 2007 για την ανέγερση αθλητικού κέντρου σε πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη "Σπιάντζα" του Πύργου Ηλείας.

Πλέον, οι υπεύθυνοι έχουν αρχίσει την προσπάθεια για να βρουν περισσότερα στοιχεία για το "που" ή σε "ποιον" έχουν καταλήξει τα χρήματα αυτά.

Όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που βρέθηκαν τα στοιχεία αυτά από τον ΣΔΟΕ.

Σε έφοδο που είχε γίνει τον Ιούνιο οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας υποστήριξαν ότι τα βιβλία με τα οικονομικά δεδομένα της περιόδου αυτής είχαν χαθεί ή είχαν καταστραφεί. Κάτι που όμως αποδείχθηκε ψέμα.

Όπως αναφέρει στο ίδιο δημοσίευμα η "Εφημερίδα των Συντακτών" οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ βλέποντας ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για συνεργασία από τα άτομα της ΕΠΟ μπήκαν σε σκέψεις. Έτσι σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού που γνωρίζει τις συμφωνίες της ΕΠΟ και έχει στοιχεία για κάποια έσοδά της, ανακάλυψε μια αποθήκη στην οδό Φυλής στην οποία υπήρχαν τα βιβλία με τα έσοδα και έξοδα της περιόδου.

Το ΣΔΟΕ κατάσχεσε 12 κούτες στις οποίες υπάρχουν πολλά στοιχεία. Μέχρι τώρα, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, έχει ελεγχθεί ένας μέρος των στοιχείων που βρίσκονται στην κατοχή του ΣΔΟΕ.