Αυτό το νησί στον Καναδά προσφέρει δουλειά και 20 στρέμματα γη σε όποιον μετακομίσει εκεί.

Το Cape Breton είναι ένα μικρό, για τα δεδομένα του Καναδά πάντα, γραφικό νησάκι στην επαρχία της Νέας Σκωτίας...
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκεί
Οι ακτές τους βρέχονται από τη θάλασσα του Ατλαντικού και σε αυτό ζουν ειρηνικά ιθαγενείς και απόγονοι των κάποτε αποίκων της περιοχής, Καθολικοί και Ορθόδοξοι, Εβραίοι και Μουσουλμάνοι.
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκεί
Ο πληθυσμός του νησιού κυμαίνεται στα 135.000 άτομα.
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκείΣε αυτό το νησί λοιπόν υπάρχει και το χωριουδάκι Whycocomagh όπου ζουν περί τα 800 άτομα και πολλά εξ αυτών εξυπηρετούνται από το παντοπωλείο Farmer’s Daughter Country Market.Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκεί
Και είναι οι ιδιοκτήτες αυτούς του καταστήματος που είχαν μια εξαιρετική ιδέα για να αντιμετωπίσουν το δημογραφικό πρόβλημα που παρατηρείται σε όλο το νησί και όπως φοβούνται απειλεί τον τρόπο ζωής τους.
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκείΣυγκεκριμένα η κόρη του ιδιοκτήτη, έκανε μια ανάρτηση- αγγελία στο Facebook ενημερώνοντας πως η οικογενειακή επιχείρηση αναζητά εργαζόμενους στους οποίους εκτός από μισθό θα παραχωρηθούν και 20στρέμματα γης.
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκεί
Η γη δε, εφόσον παραμείνουν για εργασία για διάστημα 5 ετών, θα γίνει δική τους!
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκείΗ αγγελία, που αναρτήθηκε στις 28 Αυγούστου έχει μεγάλη ανταπόκριση. Περί τα 3.5000 άτομα εξέφρασαν ενδιαφέρον για να εργαστούν στο νησί και στο παντοπωλείο ενώ η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 6.300 like και έχει κοινοποιηθεί από 5.734 χρήστες.
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκεί«Είμαστε μια επιχείρηση που έχει καθιερωθεί στο κέντρο του Cape Breton, είμαστε πλούσιοι σε δουλειές, γη και προοπτικές αλλά όχι και σε ανθρώπους», αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία και συνεχίζει.
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκεί
«Είστε κάποιος που θέλει να ζήσει μια πιο απλή ζωή, κοντά στη φύση, σε μια περιοχή που εξακολουθεί να πιστεύει στην στα γεύματα που διοργανώνει η κοινότητα και στις εβδομαδιαίες συναντήσεις για μαρμελάδα; Δεν μπορούμε να σας δώσουμε πολλά χρήματα, αλλά μπορούμε να σας δώσουμε μια υπέροχη ζωή».
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκεί
«Ψάχνουμε για ανθρώπους που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, που θέλουν να είναι μέρος μιας κοινότητας και που θα αντιμετωπίζουν την επιχείρησή μας όχι ως απλά ως μια δουλειά αλλά ως μια ομαδική εργασία με στόχο να δημιουργήσουμε όλοι μαζί κάτι για το οποίο θα μπούμε να είμαστε υπερήφανοι.
Εάν είστε φιλικοί, βοηθάτε του άλλους, θετικοί και έχετε τα προσόντα να εργαστείτε στη βιομηχανία τροφίμων ή στην εξυπηρέτηση πελατών, τότε είστε αυτός που ψάχνουμε».
Πανέμορφο νησί του Καναδά προσφέρει δουλειά και 20στρ. γη σε όποιον μετακομίσει εκείΜετά από όλα αυτά οι ιδιοκτήτες, Sandee Maclean και Heather Coulombe ανακοίνωσαν πως προσέλαβαν τρία άτομα που σύντομα να μεταβούν στο νησί για να πιάσουν δουλειά.
Πηγή: huffingtonpost
Πηγή: dailymail