Το next big thing της Πορτογαλίας προτάθηκε στη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε επαφές με τον μάνατζερ του Ρούμπεν Νέβες, Ζόρζε Μέντες, καθώς η «μεγάλη κυρία» ψάχνει τρόπους να μπαλώσει τις «τρύπες» που άφησε στη μεσαία γραμμή η αποχώρηση του Πολ Πογκμπά και ο τραυματισμός του Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Σύμφωνα με το «Tuttosport», ο σούπερ ατζέντης έχει προτείνει τον Πορτογάλο χαφ στους «μπιανκονέρι»....
, με την διοίκηση των Γιουβεντίνων να εμφανίζεται ιδιαίτερα «ζεστή» για να ξεκινήσει την προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Ο 19χρονος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως box-to-box μέσος, όσο και ως κεντρικός μέσος, κάτι που συγκινεί ιδιαίτερα τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που τον έχει εδώ και καιρό στη μεταγραφική του λίστα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο νεαρός αστέρας των «δράκων» είναι ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα σε ηλικία 17 χρονών και 155 ημερών, ενώ αποτελεί τον νεότερο παίκτη που προέρχεται από την πατρίδα του που έπαιξε ποτέ στο Champions League.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και ήδη κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τον έχουν βάλει στο «ραντάρ» τους.