Τηλεοπτικές Άδειες: Πρόβα δημοπρασίας για κυβέρνηση και συμμετέχοντες

Όλα είναι έτοιμα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, για τη σημερινή διαδικασία προσομοίωσης της δημοπρασίας η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 30 Αυγούστου, για τις τέσσερις άδειες τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας.
Στις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΓΓΕΕ στην Καλλιθέα, αναμένονται οι εκπρόσωποι των υποψηφίων ώστε να ενημερωθούν πλήρως για τη διαδικασία και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά την επίσημη διαδικασία. Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην υπάρξει καμία δυνατότητα διαρροής πληροφοριών....
, κακόβουλης χρήσης του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προσφορών ή τυχόν επικοινωνίας των συμμετεχόντων με στόχο το συντονισμό των προσφορών (δημιουργία καρτέλ) και τη νόθευση του ανταγωνισμού.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί της Πέμπτης (25/08/2016) από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας τονίζεται: «Η διαγωνιστική διαδικασία για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών συνεχίζεται κανονικά. Σήμερα Πέμπτη, στις 11.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας η παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος υποβολής προσφορών σε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό».