Σοκ! Ερντογάν: "Παιδί 12 - 14 ετών ο δράστης του μακελειού"! 51 οι νεκροί, δεκάδες οι βαριά τραυματίες

Η επίθεση ήταν πιθανόν επίθεση καμικάζι, καθώς από την εισαγγελία έγινε γνωστό πως στον τόπο της έκρηξης βρέθηκε ένα κατεστραμμένο γιλέκο εκρηκτικών. "Υπεύθυνοι πήγαν με την αστυνομία στον τόπο της έκρηξης και βρήκαν τα υπολειμματα ενός γιλέκου εκρηκτικών για επίθεση καμικάζι", ανακοίνωσε η εισαγγελία, σύμφωνα με τον Τύπο.

Σε σχόλια του Ερντογάν, που μεταδόθηκαν ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ο "σουλτάνος"....
επιβεβαίωσε πως 51 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη και 69 είναι τραυματίες. Δεκαεπτά από τους τραυματίες έχουν τραυματισθεί "βαριά", δήλωσε ο Ερντογάν.

Η νύφη και ο γαμπρός επέζησαν της επίθεσης, αν και ο γαμπρός είναι τραυματισμένος, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος. Ήταν η παραδοσιακή βραδιά της χέννας, μια γιορτή που κάνει η οικογένεια της νύφης πριν από τον γάμο και στη διάρκειά της βάφονται με χέννα τα μαλλιά των επισκεπτών.

Σήμερα έγιναν οι κηδείες τουλάχιστον 12 από τους νεκρούς, όμως οι κηδείες των υπολοίπων θα πρέπει να γίνουν αργότερα επειδή πολλά από τα θύματα έχουν διαμελιστεί και χρειάζονται τεστ DNA για την ταυτοποίησή τους, δήλωσαν πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας.

"Η γιορτή πλησίαζε στο τέλος της και τότε ακούστηκε μία τεράστια έκρηξη ενώ οι άνθρωποι χόρευαν", λέει ο 25χρονος Veli Can, σύμφωνα με το rt.com, που επικαλείται το Reuters.

"Υπήρχε αίμα και ανθρώπινα μέλη παντού", συμπληρώνει ο ίδιος. Προσοχή, οι πρώτες εικόνες μετά το αιματοκύλισμα είναι σοκαριστικές.