Είμαι βλήμα και αναρτώ στον τοίχο μου απαγορευτικά προς το Facebook

Το Facebook, πρέπει να ομολογήσουμε πως έκανε και ένα καλό, αφού κατάφερε να δείξει πως η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχει σύνορα και πως το μέγεθός της είναι τρομακτικό.
Για ανάθεμα και αν ξέρω ποια φορά, άρχισε να κάνει την εμφάνισή....

του ένα μήνυμα που το αναρτούν οι απανταχού ηλίθιοι/ες, το οποίο «εκφοβίζει» το Facebook για τα προσωπικά τους δεδομένα.
Λίγο πολύ, είναι παρόμοιο με τα άλλα αντίστοιχα που έχουν κυκλοφορήσει τα προηγούμενα χρόνια (2012, 2013, 2014, 2015):

ενώ υπάρχει και άλλη μια google-translate style. εκδοχή:
και φυσικά και η αγγλόφωνη εκδοχή του, ενώ έχει κυκλοφορήσει σχεδόν και σε κάθε άλλη γλώσσα του πλανήτη:
Το θέμα όμως, είναι το έξης:

1. Κατά την στιγμή που δημιουργήσατε λογαριασμό στο Facebook, αποδεχθήκατε και τους όρους χρήσης, καθώς και την πολιτική απορρήτου του (είχε τα σχετικά links όταν φτιάχνατε τον λογαριασμό σας, ας τα ανοίγατε).
Αυτά είναι εδώ:
https://www.facebook.com/about/privacy/update

2. Η εταιρεία (Facebook), βλέποντας πως η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχει όρια, έβγαλε και μια σχετική δημοσίευση γι' αυτό (θα την βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/FacebookIn...274306376166/1040850042618583/?type=3&theater ):

[IMG]

Επιπλέον, αυτό που θα καταφέρετε, θα είναι να προσφέρετε άφθονο γέλιο σε πολλούς/ες και ίσως να δείτε και την φάτσα σας σαν meme σε κάποιο screenshot με την @@ιά που ανεβάσατε σαν status, πιθανότητες που αυξάνονται κατακόρυφα, αν έχετε προϊστορία σε τέτοια status.

Προφανώς, πέσατε θύματα μιας φάρσας με σκοπό να γελοιοποιήσει ανθρώπους σαν κι' εσάς.
Και να είστε σίγουροι/ες, πως το Facebook είναι τόσο καλά οργανωμένο που μπορείτε με πολύ πιο σοβαρούς τρόπους να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του, απ' το να κάνετε ένα απλό paste στο προφίλ σας ενός κειμένου που επικαλείται μια συνθήκη που αφορά γενοκτονίες, εγκλήματα πολέμου και την μέριμνα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου!!!

Εάν ακόμα έχετε απορίες, κάντε ένα google search για το «Καταστατικό της Ρώμης» (στο οποίο αναφέρεται το κείμενο του «απορρήτου») και θα διαπιστώσετε ότι έγινε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στην Χάγη, και δεν έχει τίποτα να κάνει με την προστασία της ιδιωτικής ζωής ή το Facebook.
ΔΕΝ υπάρχει πουθενά νόμος ucc 1-308-1 1 308-103 και ούτε ότι άλλο αναφέρεται.

Κοινώς, όπως διάβασα κάπου αλλού:

Αν δεν έχετε την στοιχειώδη αντίληψη να καταλάβετε πως με ένα status δεν αλλάζει τίποτα, να μην έχετε και παράπονο αν γινόσαστε περίγελος. Αν μη τι άλλο, μην γεμίζετε τους τοίχους των άλλων με ψηφιακά σκουπίδια.

osarena.net