Ευρώπη, ώρα μηδέν




Οι σοφοί μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων, οι ανόητοι από τα δικά τους. Οι μουσουλμάνοι πρώτα βιάζουν τις γυναίκες των απίστων και μετά τους σκοτώνουν. Ήρθε και η σειρά της Γερμανίας να το μάθει. Δυστυχώς, όπως πάντα εις βάρος του απλού, του μέσου ανθρώπου, όχι εκείνων των ελίτ που λαμβάνουν τις εγκληματικές για την πορεία των κοινωνιών αποφάσεις....
. Αυτές, ασφαλείς στις δρακόντεια περιφρουρημένες συνοικίες όπου διαβιούν, ουδέποτε υφίστανται τις συνέπειες, γι' αυτό και συνεχίζουν.



Όταν μιλάει ο Δρ Σόιμπλε οφείλεις να ακούς : "Πολύ πριν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, είχαν χρεοκοπήσει οι ελίτ της" είχε πει. Πολύ ορθά, μόνο που ισχύει πανευρωπαϊκά - ίσως με την εξαίρεση της πονηρής Αλβιώνος.

Στην Ελλάδα μιλάμε κυρίως για την οικονομική χρεοκοπία, παραβλέποντας την ηθική, η οποία υπήρξε και η γενεσιουργός αιτία της πρώτης. Όμως ακόμα και στις πιο εύρωστες οικονομικά χώρες, στην ίδια την ευρωπαϊκή οικονομική ατμομηχανή, στη Γερμανία, η ηθική παρακμή έχει από καιρό λάβει μορφή χιονοστιβάδας.

Γιατί τί άλλο από ηθική χρεοκοπία είναι να βιάζουν τις γυναίκες σου και να σωπαίνεις;

Όλοι οι αμυντικοί πόλεμοι έγιναν για να μην καταλάβει ο εχθρός την πατρώα εδαφική επικράτεια και για να μην κατακτήσει βιαίως τις γυναίκες, την αναπαραγωγική δύναμη της κοινωνίας. Για να μην ατιμάσει τις προσφιλείς φιγούρες : μητέρες, αδελφές, συζύγους, κόρες.

«Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδα, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών».


Η Ευρώπη όμως αρνείται ότι βρίσκεται σε πόλεμο. Οι μουσουλμάνοι το βροντοφωνάζουν από χρόνια : είμαστε πολλοί, είσαστε παρακμασμένοι, ερχόμαστε να σας κατακτήσουμε.

Στην Κολωνία, χιλιάδες άραβες και αφρικανοί, λαθρομετανάστες και μη, επιτέθηκαν σεξουαλικά στις Γερμανίδες το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η επίσημη Γερμανία αποσιώπησε τα πραγματικά περιστατικά στην πραγματική τους διάσταση. Οι άγνωστο πόσοι βιασμοί, που τώρα αποκαλύπτονται, όπως εκείνης της 18χρονης η οποία έμεινε έγκυος από τον βιασμό και πρόσφατα μίλησε , έγιναν σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης "θωπείες". Ο Διοικητής της Αστυνομίας της πόλης, ο οποίος φυσικά γνώριζε τι συνέβη, παραιτήθηκε. Από ντροπή και από πιέσεις να μη μιλήσει. Και η γερμανική κοινωνία συνέχισε να ζει σαν να μην συνέβη τίποτα.

Η επίσημη Γαλλία αποσιώπησε το γεγονός ότι στο Μπατακλάν οι τζιχαντιστές έβγαλαν τα μάτια και τα εντόσθια των θυμάτων, ενώ άλλα θύματα βρέθηκαν με τους όρχεις στο στόμα. Για να "μην προκληθεί μίσος κατά των μουσουλμάνων". Δεν γλύτωσε από το μακελειό στη Νίκαια.

Ένας από τους βασικούς λόγους του σχηματισμού των εθνών - κρατών, της ευγενέστερης εκδήλωσης του ανθρωπίνου πολιτισμού, υπήρξε η σφοδρή επιθυμία για οικονομικό αυτεξούσιο εντός της εθνικής εδαφικής επικράτειας. Πλέον τα οικονομικά συμφέροντα των ευρωπαϊκών ελίτ έχουν απο-εθνοποιηθεί. Με όργανο τις εξαγορασμένες πολιτικές τάξεις και τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να επιβάλουν βιαίως στην Ευρώπη το απεχθές πολυπολιτισμικό μοντέλο των ΗΠΑ. "Η Ευρώπη χρειάζεται τους μετανάστες, για την οικονομική της ανάπτυξη", είναι η διαρκής πλύση εγκεφάλου από όλα τα επίσημα χείλη, μεταξύ αυτών και ο αξιότιμος Έλληνας Επίτροπος για το προσφυγικό.



Μόνο που αυτή η συγκεκριμένη ανάπτυξη είναι αυτοκτονική, οδηγεί στον αφανισμό. Και, νεκρός δεν μπορείς να καταναλώσεις, να απολαύσεις το μόνο ιδανικό που προσφέρουν πλέον οι ελίτ στο πόπολο.

Στην εποχή που ανατέλλει, τα έθνη που διαθέτουν ακόμα ισχυρό ένστικτο επιβίωσης λαμβάνουν τα μέτρα τους. Κλείνουν σύνορα, ενδυναμώνουν παραδόσεις που θυμίζουν και τονώνουν την εθνική καταγωγή, εκλέγουν τις πολιτικές δυνάμεις εκείνες οι οποίες παραδοσιακά υπερασπίστηκαν τα εθνικά συμφέροντα διότι ακριβώς αποτελούν συνέχεια των εθνογενετικών τάξεων. Αλλοίμονο στα έθνη που επέλεξαν ηγεσία από την πλέμπα, εκείνους που μισούν την εθνική υπόσταση.

Η Ευρώπη δημιουργήθηκε λευκή και χριστιανική. Κάθε πτυχή του πολιτισμού της και κάθε εκδήλωση του τρόπου ζωής των ευρωπαϊκών κοινωνιών συνδέονται με τα δυο αυτά χαρακτηριστικά. Μια Ευρώπη όπου ιμάμηδες με ρυπαρές γενειάδες θα καλούν πέντε φορές την ημέρα από τις επιθετικές εκφράσεις του Ισλάμ, τους μιναρέδες, σκουρόχρωμους πιστούς να σκύψουν προς τη Μέκκα απλά δεν είναι Ευρώπη.



Όπως δεν είναι Ευρώπη μια κοινωνία του διαρκούς τρόμου για το επόμενο χτύπημα. Που οδηγεί σε αναίρεση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής. Όταν σε μια παραδοσιακή ευρωπαϊκή εκδήλωση-γιορτή, το κύπελλο ποδοσφαίρου, οι δυνάμεις ασφαλείας είναι σχεδόν περισσότεροι από τους θεατές, η Ευρώπη έχει απωλέσει την ταυτότητά της.

Πλέον, ή θα οχυρωθεί ή θα εκλείψει.