απληρωσιά στην πολύπαθη Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία


Αναγνώστης

H πολύπαθη ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη έχει κηρύξει… παύση πληρωμών στους εργαζόμενους από τις αρχές του έτους, παρά το γεγονός ότι οι υποσχέσεις από κυβερνήσεις και κυβερνώντες έπαιρναν και έδιναν.  
Η δε εκκαθαρίστρια εταιρεία (ERNST&YOUNG) εκτός ότι αρνείται να καταβάλει δεδουλευμένα αφήνοντας στον αέρα τις 350 οικογένειες των εργαζομένων, δεν έχει προβεί σε καμία ενημέρωση προς τους εργαζόμενους ως όφειλε , αντιθέτως «κύκλοι» της δίνουν κάθε ημέρα που .......
περνά , πιθανές ημερομηνίες πληρωμής , που όμως δεν επαληθεύονται.
Την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους αδυνατούν πλέον να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, κυβέρνηση και ERNST&YOUNG προβάλλουν δικαιολογίες περί μπλοκαρίσματος των τραπεζικών λογαριασμών, έλλειψη στοιχείων και ανάρτηση ΦΕΚ!!! , απαράδεκτες και ανυπόστατες δικαιολογίες  ώστε να μεταθέσει ο ένας τις ευθύνες του στον άλλο .
Η ΕΛΒΟ έχει μπει στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων για δεύτερη φορά σε μια δεκαετία και αρνείται πεισματικά να πεθάνει , ακυρώνοντας τα σχέδια των «εκσυγχρονιστών»  που θα την εκσυγχρόνιζαν και των οικονομικών δολοφόνων και των επενδυτών (βλ Μυτιληναίος)  που τις επέβαλλαν οι «Ελληνικές» κυβερνήσεις από το 2000 και μετά για να την θάψουν.
Δυστυχώς οι εργαζόμενοι εξουθενωμένοι και αποδεκατισμένοι από τις πολιτικές που εξανδραπόδισαν στο σύνολό της την Ελληνική βιομηχανία είναι απελπιστικά μόνοι τους .
Το σύνολο όμως των σκεπτόμενων Ελλήνων είναι σε θέση να αντιληφτεί το παιχνίδι του αφελληνισμού των προμηθειών των ενόπλων δυνάμεων αλλά και του κρατικού μηχανισμού και θα αντιδράσει στα σχέδια που έφτιαξε ο Σημίτης , υλοποίησε ο Βενιζέλος , ακολούθησε πιστά ο Αλογοσκούφης και ο Μεϊμαράκης και επικαιροποίησε πάλι ο Βενιζέλος και εφαρμόζει ο Τσακαλώτος με σταυρωτή την ERNST&YOUNG