Ο Ίβιτς ξέρει…

Πριν από έξι χρόνια ο ΠΑΟΚ επέστρεφε από την Ολλανδία, έχοντας στις αποσκευές του την ισοπαλία με σκορ 1-1 με τον Άγιαξ, και λίγες ημέρες αργότερα ήρθε εκ νέου ισόπαλος (3-3) με τον Αίαντα και αποκλείστηκε στα εκτός έδρας γκολ.

Ένας από τους…
παθόντες εκείνης της εποχής ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ο σημερινός προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», που από σήμερα θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό με τους Ολλανδούς μετά το 1-1 της Τρίτης.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι πρώτες σκέψεις του Σέρβου προπονητή είναι να στηριχθεί στην ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο «Amsterdam Arena» ή έστω να περιορίσει στο ελάχιστο τις αλλαγές προσώπων.

Παράλληλα, θα υπάρξει αλλαγή στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι Θεσσαλονικείς μέσα στην Τούμπα, καθώς θα αφήσουν τον αιφνιδιασμό για να κάνουν περισσότερο παιχνίδι κατοχής μέσα στην έδρα τους. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των νεοαποκτηθένων Κάνιας και Μπίσεσβαρ, με τον Βαρέλα να μην υπολογίζεται λόγω τραυματισμού.